Dragana Mićalović: Imala sam 48 kilograma i nisam mogla da se ugojim, pomogao mi je ovaj čovek

Autor:

29.04.2021 13:00

Foto:

Foto:

Glumica Dragana Mićalović, koja je donedavno mogla da jede koliko god je htela a da se ne ugoji, tvrdi da je najveći mesojed na svetu, obožava i povrće i voće, često mesi kolače, a kada je sestričine zamole, poput čarobnjaka pravi testo za picu bez kvasca



Glumica Dragana Mićalović (23) donedavno je bila jedna od onih retkih srećnica koje su mogle da jedu koliko god su htele a da se ne ugoje. Ali ta čarobna mogućnost nju nimalo nije radovala.

- Imala sam 48 kilograma i nikako nisam mogla da se ugojim. Navijala sam čak i sat noću i ustajala da jedem tortu, pila sam kalorične šejkove po ceo dan ali sve je bilo uzalud. A onda sam upoznala dr Filguda i on mi je dosta pomogao. Najčešće jedem meso, uz njega povrće ili integralni pirinač i ražani hleb. Najvažnije mi je to da sam zdrava.

Pročitajte i Nakon glasina o venčanju, Dragana Mićalović rastužila javnost!

Marina Lukić

 

Dragana kaže da je idealna kombinacija kada smo zdravi i lepi.

- To je svima važno, posebno nama ženama, naročito onima koje se bave javnim poslom. Trebalo bi da vodimo računa o izgledu i da se ne zapustimo.

Zanimljivo je to što se na Dragani gubitak i samo jednog kilograma vidi - kao kad neko drugi smrša pet.

Pročitajte i Glumicu obuzele emocije - Slavlje Dragane Mićalović bez njega nije isto

Ata Images

 

- Za mesec dana sam baš smršala, mada imam takvu mišićnu masu da se i najmanji gubitak težine mnogo vidi. Zato sam pojačala proteinsku ishranu, jela sam meso, koje i inače obožavam. Nekad mi se čini da bih sama mogla i vola da pojedem.

Roditelji su je naučili da dan započne voćem.

- Jedem ga pre doručka i za užinu. Tako su moje sestre i mene naučili roditelji. Nikad nismo pile gazirane sokove, jer nam je mama uvek pravila domaće, bez konzervansa. Pravila nam je i kompote od belih trešanja, kajsije, breskve... I sada nam sve to sprema. A od kada ima unuke, i više vode računa da sve što jedemo bude pre svega zdravo. Naravno, kuvaju nam i ajvar, prave pinđur, cepkane paprike, turšiju.

Pročitajte i Dragana Mićalović otvoreno o svojim emocijama - Ne želim ikada da nestane!

Ata Images

 

Dragana ne krije da bez ajvara ne može da prođe nijedan dan.

- Jedem ga uz sve, tegla i po mi traje dan. Volim i pinđur i cepkanu papriku, sarme, punjene paprike, kupus sladak i kiseo, i naravno, leskovački roštilj. Kada odem u Leskovac, prvo svratim u omiljenu kafanu i naručim deset ćevapa. A kad mama dolazi, iz Leskovca donese bar pet kilograma roštilja koje rasporedim u manja pakovanja i stavim u zamrzivač. Mada, najlepše mi je kad odem u našu vikendicu, 12 kilometara od Leskovca. Tu je raj, šetam po dvorištu i kad poželim belu trešnju, šljivu, kajsiju, jabuku, bilo šta - pružim ruku i uberem - rekla je Dragana Mićalovć za Gloriju.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading