Brat i sestra

Brat Ane Ivanović sušta je suprotnost slavnoj sestri - upoznajte Miloša Ivanovića! (foto)

Autor:

28.04.2021 22:00

Foto:

Foto:

Brat Ane Ivanović oduvek je bio misterija, nije se pojavljivao u medijima, svoj život čuvao je daleko od očiju javnosti, vredno krčivši sopstveni put ka uspehu.



Čitavog svog života 31 godišnji Miloš Ivanović bio je u senci svoje poznate sestre, jedne od najboljih srpskih teniserki Ane, međutim stiče se utisak da je njegovom karakteru takva uloga izuzetno prijala. Za razliku od svoje slavne sestre, koja je prirodom svog posla konstantno bila pod svetlima reflektora, Miloš je izabrao potpuno drugačiji put, a po svemu sudeći tu razlika između Ivanovića tek počinje.

Dok je Ana krčila težak put ka poziciji svetskog broja jedan, nije bilo lako ni zgodnom preduzetniku koji je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa po meri kreiranim košuljama i drugim modnim detaljima, po čemu se može reći da je daleko sličniji sa sadašnjom suprugom Draganom, nego sa sestrom.

Pročitajte i Ana Ivanović je zahvalna na vremenu koje provodi sa porodicom, ali se vraća na teren!

Ana je pronašla porodični raj sa suprugom Bastijanom izvan granica naše zemlje, ali Miloš je rešio da ostane u Srbiji gde sa suprugom podiže njihovog sina Vida. Suprugu je upoznao preko zajedničkog prijatelja u teretani, a vrlo brzo shvatili su da je to ljubav na prvi pogled pa su se već naredne godine uzeli tokom raskošne ceremonije u jednom beogradskom hotelu.

- Vrlo brzo nakon našeg upoznavanja, shvatio sam da bih voleo da mi Dragana bude supruga. Pored nesporne lepote, ona poseduje neverovatnu energiju koja mi prija. Dragana je veoma razumna devojka, s njom je sve lako i to mi veoma prija. Ona voli da sluša i razgovara, što je danas retkost. Voleo bih da ljubav sa njom potraje za ceo život - rekao je svojevremeno Miloš u ekskluzivnom intervjuu za “Story".

Pročitajte i Dugogodišnja želja Ane Ivanović konačno će se ispuniti - Bastijan odlučio da obraduje suprugu?

Boško Karanović

 

Kako se njegova draga supruga kasnije pohvalila, Miloš je besprekoran tata koji joj se našao u svemu, naročito tokom perioda u kojem je morala da iznese rizičnu trudnoću. Džajina ćerka ne krije da je njen suprug pravi čovek za ispunjenje želja svake žene koja mašta o porodičnom životu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading