Intimno

Miodrag Radonjić: O detetu više brine žena nego ja!

Autor:

01.05.2021 21:30

Foto:

Foto:

Od kada je početkom decembra sa izabranicom Milicom Mikić dobio sina Savu, glumcu Miodragu Radonjiću ne padaju teško neprospavane noći, već brže-bolje sa proba i filmskih setova žuri kući kako bi što pre video naslednika



Od kada je sa partnerkom Milicom Mikić dobio sina Savu, promenili su se životni prioriteti Miodraga Radonjića (31). Presložio je poslovni kalendar tako da je sve podređeno Radonjiću junioru. Još se navikava na novu životnu ulogu a time i na neprospavane noći.

Pročitajte i Miodrag Radonjić otkrio kako se snalazi u ulozi oca - Ima teških noći!

Ata Images

 

- Bude teških noći, ali i to je promenljivo sa bebom. Imam veliku podršku svoje žene, koja brine o detetu više nego ja, jer sam često van kuće. Kada snimam po ceo dan ili imam probe do kasno u noć, onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kada Sava počne da peva - otkriva Miodrag uz širok osmeh i tvrdi da nije jedan od onih očeva koji od obaveza oko deteta beže na posao, naprotiv: - Nisam takav tip oca već s posla trčim kući, kod bebe. A kada sam kod kuće, znam često da veći deo noći provedem brinući o Savi, da bi moja žena Milica mogla da odspava.

Priznaje da ga je očinstvo promenilo.

- To što sam postao otac sada mi je najvažnije u životu. Ipak, mislim da još nisam svestan da imam dete. Kažu da se to kod muškaraca rađa kasnije i da se taj odnos polako gradi. Sava i ja smo već počeli da ostvarujemo našu vezu, napravili smo prvi korak i to je prva velika emotivna senzacija koju smo doživeli. Prepoznali smo se, vezali i komuniciramo. Jedva čekam da vidim kakav će biti kad malo poraste.

Pročitajte i Biković ugostio kolege sa klase u svojim apartmanima na Tari - luksuz na svakom koraku

Instagram

 
Definicije slobode

Požrtvovanost i ljubav prema nasledniku nisu ga sprečile da dâ svoj maksimum na pozorišnoj sceni u komadu “Baal”, u kojem nemački dramski pisac Bertolt Breht analizira pitanje slobode.

- U “Baalu” je reč o osvajanju slobode ali na pogrešan način. Izbori koje Baal pravi nisu oni koji idu ka slobodi lepog, ka slobodi koja vodi u iskupljenje, u prijatnost. On traga za slobodom kroz načine koji ne vode u dobrom pravcu, a veruje da to što radi jeste pročišćenje - objašnjava glumac, kojem je tokom pandemije nedostajala igra u pozorištu.

Kao umetnik, on se svakodnevno suočava sa osvajanjem delića slobode.

Pročitajte i Miodrag Radonjić uživa u njegovom zagralju: Fotografijom oduševio obožavaoce! (foto)

Ata Images

 

- Svoju slobodu čuvam tako da ona ima integritet. Kada imate prijatelje, vi već nemate apsolutnu slobodu. Imate vrstu obaveza prema njima, u smislu da budete tu za njih kada im je potrebno. To je prijateljstvo. Naravno, treba da bude i obrnuto. I to je nešto što vam uzima od slobode. Profesor glume Dragan Petrović Pele rekao nam je jednom na akademiji: “Caka sa slobodom nije da radiš ono što hoćeš, nego da ne radiš ono što nećeš.” To je jedina definicija slobode koja je primenjiva u današnjem vremenu.

Sa kolegom sa klase Milošem Bikovićem već 15 godina gaji vrlo blisko prijateljstvo.

- Nas dvojica se čuvamo uzajamno. Važno je da budemo iskreni jedan prema drugom, i privatno i poslovno. Pošto često sarađujemo, neophodno je da iznesemo sud o onome što radimo. U tome niti on niti ja nemamo prava da se ljutimo. To ne sme da utiče na naše prijateljstvo jer se ono ne zasniva na našem poslu nego na nečem višem.

Pročitajte i Miodrag Radonjić otkriva za Gloriju - Život koji vodimo i izbori koje pravimo obeležavaju naše ime!

Foto Jakov Simovic

 

Iz prijateljstva, koje datira još sa akademije, proistekla je i njihova poslovna saradnja, ali to ne znači da se njih dvojica u svemu bespogovorno slažu.

- Naravno da se dešavalo da se posvađamo, ali nikada toliko da ne komuniciramo. Vodimo mi diskusije, imamo sukobe oko nekih pitanja. Prijateljstvo čine ljudske vrednosti poput poštenja, poverenja i iskrenosti, u smislu da mogu da kažem bilo koju istinu, pa i lošu, a da me taj neko drugi ne osuđuje - izjavio je Radonjić za Gloriju.

 

Komentari. (0)

Loading