Veliki uspeh

Čuveni američki magazin izveštava o seriji Nikole Đurička!

Autor:

24.04.2021 18:25

Foto:

Foto:

Glumac Nikola Đuričko našao je svoje mesto na naslovnim stranama čuvenog američkog magazina RollingStone.



Nikola Đuričko svoju sreću odlučio je da potraži preko pare, tačnije u Americi. Nakon perioda prilagođavanja, uz veliku podršku porodice, Đuričko je laganim koracima počeo da se predstavlja američkoj publici, a nakon uloge popularnog Rusa u seriji 'For all mankind' njegovo ime postalo je prepoznatljivo. Srpski glumac tako je utabao put ka novim, većim ulogama, ali i naslovnim stranama uglednih američkih magazin.

Čuveni američki magazin RollingStone obradio je drugu sezonu pomenute serije, a uloga Nikole Đurička izuzetno je značajna za radnju iste. Radnja pomenute serije odvija se u svemiru, tačnije na mesecu, a govori o trci Sovijetskog saveza i Amerike ka istom. Svemirska trka nastavlja se i decenijama koje dolaze.

Pročitajte i VELIKO SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA!

Nikola Đuričko na svom Instagram profilu pohvalio se pomenutim tekstom na temu serije, a čestitke brojnih kolega i prijatelja nizale su se jedna za drugom.

Osim što su kolege iz Amerike do tančina opisale radnju serije, te konstatovali da je priča odlično osmišljena, istakli su i jednu manu. Radi se o nesrazmernom starenju ekipe koja se pojavljuje u 1969. godini, konstatujući da Kineman i VanSentan izgledaju previše mlado. A kako treća sezona počinje nakon događaja koji su premijerno otvorili sezonu ističu da će biti interesantno videti koliko će glumaca iz prethodnih sezona biti aktivno i nakon 1995. godine, tačnije pomenute treće sezone.

Pročitajte i Nikola Đuričko o porodičnim odnosima: Ja sam predsednik, moja supruga je premijer!

Ataimages

 

'For all mankind' odlično je ocenjena i na uglednom američkom sajtu IMDB, te sasvim sigurno nećete pogrešiti ukoliko odvojite vreme kako bi pogledali ovaj istorijski događaj čije posledice se osećaju i danas.

 

Komentari. (0)

Loading