DANI ZA PAMĆENJE

Nina Janković: Proslava rođendana sa dva Supermena

Autor:

23.04.2021 10:25

Foto:

Foto:

Dok očekuje skori dolazak kćerke na svet, glumica Nina Janković Dičić duvala svećice na torti uz dvojicu najvažnijih muškaraca u životu



Glumica Nina Janković Dičić (33) proslavila je rođendan a među prvima su joj čestitali njeni najmiliji: suprug Mateja Dičić, sa kojim očekuje rođenje drugog deteta - kćerke, i njen trogodišnji sin Vukašin koji je sedam dana pre mame duvao svećice na svojoj rođendanskoj torti.

Zvezda serije “Kalkanski krugovi” postavila je na svom instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi zajedno sa dvojicom svojim najbližih muškaraca i rođendanskom tortom, prekrivenom borovnicama i malinama, na kojoj su bile postavljenje svećice u znaku broja 33.

 

 

- Meni je lako, jer ja imam dva Supermana. Hvala svima na lepim željama - napisala je lepa glumica.

Pročitajte i Nina Janković Dičić i Gordan Kičić - Ljubav je glavni faktor za sreću

Nina s velikim nestrpljenjem iščekuje konačan dolazak naslednice, a pošto je u poodmakloj trudnoći i porođaj se bliži, ona je sa svojim suprugom donela konačnu odluku oko imena bebe.

- Kćerka će se zvati Ivanka, po Matejinoj baki. Dogovor je bio da ja biram ime za sina, a on za kćerku - otkrila je nedavno glumica.

Pročitajte i Nina Janković sa suprugom saopštila dugo očekivane vesti: Ćerka će se zvati ovako!

Beba, kojoj se svi neizmerno raduju, nosiće tradicionalno srpsko ime, a mama nestrpljivo iščekuje susret malene Ivanke i njenog starijeg brata Vukašina koji je oduševljen što će dobiti seku.

Komentari. (0)

Loading