Gagi Jovanović: Depresija vreba emotivce kao što sam ja

Autor:

22.04.2021 21:30

Foto:

Foto:

Dragan Gagi Jovanović objašnjava kako mu je ljubav supruge i kćerke, glumica Branke Pujić i Anđele Jovanović, pomogla da se izvuče iz čvrstog zagrljaja depresije, pobedi diskus herniju i nakon duže glumačke pauze, koju je napravio pre nekoliko godina, ponovo zaigra u nekim od najgledanijih filmova i serija



Jedan od najvoljenijih srpskih glumaca i muzičara, Dragan Gagi Jovanović, pre nekoliko godina napravio je nešto dužu pauzu u karijeri. Rešen da se povuče iz pozorišta zbog problema sa diskus hernijom, za njega je, odjednom, malo posla bilo i pred kamerama. U trenucima kad je zbog toga zapadao u depresiju i malodušnost, beg u prirodu i ljubav porodice, supruge Branke Pujić i kćerke Anđele Jovanović, pomagali su mu da ne potone. 

Pročitajte i Dragan Jovanović: Proba prvog beogradskog zviždačkog društva ZVIŽD (foto)

Dalibor Danilović / Gloria

 

- Moja leđa su moji prijatelji sa kojima se družim zbog druženja, a ne zbog nekog interesa. Moja leđa su moja familija i moji roditelji koji me čuvaju sa nebesa. I na samom vrhu te odbrambene sile nalazi se moja porodica, supruga Branka i kćerka Anđela, bez kojih bi do sada verovatno završio u nekoj ustanovi za mentalno zdravlje ili u nekom šancu pored puta kojim niko ne prolazi. One su moja najveća snaga, ispričao je za Gloriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

 

Iskren i hrabar u svojim životnim odlukama, uvek je išao težim putem.

-Sve u svemu, mogao sam da izaberem lakši put, ali to onda ne bih bio ja. U početku svog filmsko-televizijskog posta bio sam veoma depremiran. Kada sam shvatio da posle povrede neću moći da igram i u pozorištu, poveo sam svoju depresiju u našu brvnaru na planini i jedno vreme se očajnički borio protiv nje. Čini mi se da sam uspeo da je pobedim, iako znam da ona čeka iza nekog ugla i vreba ovakve emotivce kao što sam ja. 

 

Komentari. (0)

Loading