Samo u Gloriji

Miloš i Aleksandra Degenek potvrdili prelepe vesti: Pojačanje stiže u porodicu!

Autor:

24.04.2021 20:00

Foto:

Foto:

Kad mu je supruga Aleksandra uručila lepo pakovanu kutiju, fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek nije pretpostavio da se u njoj nalazi pozitivan test na trudnoću, a danas s nestrpljenjem očekuju avgust kada treba da im se rodi kćerka



Fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Australije Miloš Degenek (27) sem na terenu i u privatnom životu beleži trenutke najveće sreće. Avgusta prošle godine, u krugu najuže porodice, venčao se sa doktorkom medicine Aleksandrom (28), a koji mesec kasnije saznao i da će baš oko prve godišnjice braka dobiti kćerku, za koju su odmah odabrali ime.

- Oduvek sam želeo da jednom imam svoju porodicu i decu. Od kada sam sa Aleksandrom, imam osećaj pripadnosti i porodičnog mira. Razgovarali smo o deci i pre. Srećni smo što se to desilo tako brzo. Vest da ću postati otac saznao sam 18. decembra, kada sam sa Zvezdom igrao utakmicu Kupa Srbije protiv Rada. Dan ranije bio sam u karantinu, Aleksandra je bila sama kod kuće i tada je i saznala da je u drugom stanju, ali nije htela ništa da mi javlja zbog utakmice.

Jakov Simovic

 

- Kada sam uveče posle meča došao kući, nisam bio preterano raspoložen, iako smo pobedili. Nekoliko dana pre toga rekao sam da mi ništa ne treba kad me je pitala šta bih voleo da mi kupi za Novu godinu. Radije poklanjam nego što primam darove. Kada sam ušao u kuću, Aleksandra mi je pružila jednu lepo upakovanu kutiju. Pomislio sam da je to izabrala neki poklon za mene, očekivao sam neki lančić ili privezak. Otvorio sam kutiju i unutra video test na trudnoću. Sve mi je bilo jasno. Raspoloženje se naglo promenilo. Niko nije bio srećniji od mene.

Uspelo iznenađenje!

Aleksandra, koja je šestom mesecu trudnoće, imala je dovoljno vremena da spremi iznenađenje za supruga.

- Uradila sam test na trudnoću dok je Miloš bio u karantinu, ali nisam bila sigurna da li dobro vidim rezultat, mada sam ga gledala sedam puta. Slikala sam test i poslala sestrama slike da i one vide, a one su bile sigurne da je pozitivan. Rekla sam im da nikome ništa ne govore dok ne saopštim Milošu. Tako je i bilo. Iznenađenje je uspelo. 

Jakov Simovic

 

Roze Baloni donose sreću!

Milošu je drago što su pol bebe saopštili celoj familiji u isto vreme.

- Nedavno smo saznali da ćemo dobiti devojčicu. Aleksandra je uradila prenatalni test i čekali smo skoro čitav dan da se cela porodica okupi pre nego smo otvorili kutiju iz koje su izašli roze baloni. Sada sa najvećom radošću iščekujemo rođenje naše kćerke. Već smo se dogovorili koje će ime da nosi. Premda je to sasvim uobičajeno ime, rešili smo da ga ne otkrivamo, ne zato što je to neka tajna već samo da bismo izbegli komentare i sugestije. Nismo još ništa kupili za bebu. Nema potrebe da žurimo. Razgledamo po internetu i razmišljamo šta da odaberemo.

Pročitajte i Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek zaprosio devojku

Jakov Simovic

 

- Neki članovi naših porodica su nestrpljivi i ne mogu da odole svim tim lepim sitnicama za bebe i kupe poneku, ali ne donose ih još uvek kod nas. Aleksandra i ja ne želimo da preterujemo sa svim tim stvarima i uzećemo samo ono što je zaista potrebno u tim prvim mesecima. Puno je tu nekih detalja koji su nebitni, a ono što je najvažnije i što bebi sigurno neće nedostajati jeste ljubav. Ne znam jedino koliko ćemo moći da utičemo na babe i dede da ne preteruju sa svim tim sitnicama.

Buduća mama za sada samo gleda stvari za bebu na instagramu, ali zna šta će prvo izabrati.

- Uvek se najduže zadržim na cipelicama. Preslatke su. Videla sam i male starke, neodoljive su. Mislim da će to biti prvo što ću kupiti za kćerku.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

magazin Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading