Zdravstveni problemi

Fotografije čuvenog Breda Pita u kolicima uplašile javnost - Šta se krije iza svega?

Autor:

16.04.2021 20:30

Foto:

Foto:

Bred Pit u kolicima, fotograifje čuvenog glumca brzinom svetlosti obišle su svetsku javnost, a preplašeni obožavatelji zapitali su se o čemu se radi?



Američki glumac Bred Pit (57) odlučio je da reši sitne zdravstvene probleme, što je zabrinulo njegove obožavaoce nakon što je uslikan u invalidskim kolicima na Beverli Hilsu. Oskarovac je bio kod stomatologa, na vađenju umnjaka, koje se odvijalo pod anestezijom. Nakon tog hirurškog zahvata, zdravstveni radnik ga je zbog sigurnosti odvezao u kolicima do automobila a njegov telohranitelj nosio je kesu lekova za ublažavanje predstojećih bolova.

Pročitajte i Najpoželjniji muškarac na svetu u akciji: Bred Pit pomaže ugroženima!

Profimedia

 

Bred je bio jedva prepoznatljiv u ležernom, sportskom izdanju s kapuljačom preko glave, sunčanim naočarima i zaštitnom maskom za lice.

Prema pisanju Page Sixa, glumac je odlučio da problem koji ga muči neko vreme reši pre dodele nagrada Američke filmske akademije jer će sledeće nedelje, 25. aprila učestovati na dodeli Oskara. Tada će, kao prošlogodišnji dobitnik nagrade za epizodnu ulogu uručiti pozlaćenu statuetu za najbolju sporednu žensku ulogu.

Komentari. (0)

Loading