Majka i ćerka

Snezana Đurišić svima je dobro poznata, a njena naslednica prevazišla je i proslavljenu majku!

Autor:

15.04.2021 21:45

Foto:

Foto:

Ćerka Snežane Đurišić ne pojavljuje se često u medijima, a malo je poznato da je mlada naslednica o majke nasledila i glas i stas.



Neretko, utabanom stazom roditelja krenu da koračaju i deca poznatih pevača. Neki to iskoriste na pravi način, maksimalno koristivši talenat, dok drugi samo žele da izađu iz senke poznatih roditelja.

Međutim, postoje i oni koji svoj talenat čuvaju za sebe i svoje najbliže, a ćerka Snežane Đurišić, Maja Gvozdenović jedna je od takvih. Mlada umetnica živi 'preko bare', a svoj neverovatan glas sasvim sigurno nasledila je od majke, ali i oca, pokojnog Slobodana Gvozdenovića koji je takođe bio cenjeni muzičar.

Uprkos svemu, Maja nikada nije želela da eksponira svoj talenat, te da krene putem proslavljenih roditelja, znajući koliko odricanja, stresa i poteškoća su njeni roditelji prolazili. Maji je pevanje samo hobi, završila je dva fakulteta, nakon čega se udala i odselila u Ameriku, gde srećno živi sa svojom porodicom.

Pročitajte i Snežana Đurišić - Najveća lepota dolazi iznutra

- Nikad nije patila od marketinga i pažnje jer da je to želela, verovatno bi danas bila jedna od cenjenijih pevačica. Međutim, Maja ima druge planove i ambicije, a muzika će joj uvek biti večna ljubav. Ume i da zapeva na nekim privatnim proslavama, ali samo za određeni odabir ljudi - otkriva neimenovani izvor za Nova.rs

Pročitajte i Majka mu je najveća podrška: Sin Snežane Đurišić nakon zatvora promenio život iz korena

Nedavno, na društvenim mrežama pojavili su se snimci ćerke Snežane Đurišić, na kojima ona peva narodnjake i zabavnjake. Obožavaoci su oduševljeni, te većina smatra da je Maja pogrešila profesiju, te da je trebala da se nađe na velikoj muzičkoj sceni.

 

 

Komentari. (0)

Loading