Sve je spremno za povratak naslednika - Tanja Savić spremila izenađenje za sinove!

Autor:

14.04.2021 20:30

Foto:

Foto:

Tanja Savić povratak naslednika željno isčekuje već neko vreme. Kako bi sve bilo u najboljem redu, a zbunjeni dečaci što lakše prevazišli turbulentan period za njima pevačica je odlučila da im spremi iznenađenje!



Naime, pevačica je bezmalo godinu dana vodila bitku za povratak sinova, koje je njen i dalje zakoniti suprug Dušan, bez njenog znanja ovde u Australiju. Sud u Australiji doneo je odluku da deca moraju da se vrate kod majke u Srbiju, a oduševljena majka postrala se da sve bude na svom mestu, te je za svoje naslednike spremila iznenađenje.

Poslednjom objavom na Instagramu Tanja je pokazala da uživa u društvu novog ljubimca, zeca, koji će sasvim sigurno postati neizostavan deo njihovih života.

Pročitajte i Nakon traumatičnog iskustva sa suprugom, Tanja Savić utehu je pronašla u ovom muškarcu?

- Želim vam lep dan... Ljubimo vas moj mali zekonja i ja - napisala je pevačica u opisu pomenute fotografije.

Podsećanja radi, pevačica je nedavno otkrila za hrvatske medije da je dobila presudu da vrati decu, ali da bitka nije gotova, već se nastavlja.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljsto nad decom, to nije rešeno, moraemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju, jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodili nego u Australiji - rekla je Tanja Savić nedavno za Extrafm.hr

Komentari. (0)

Loading