Ovo je verenik Jelene Veljače - Pevačica odlučila da stane na ludi kamen?

Autor:

13.04.2021 21:20

Foto:

Foto:

Jelena Veljača se verila, odjeknulo je u hrvatskim medijima. Popularna glumica nakon dva neuspela braka nije izgubila veru u ljubav, već joj je pružila još jednu šansu.



Jelena Veljača, popularna hrvatska glumica verila se za Vita Turišića, doskorašnje dečka. Kako saznaje hrvatsko izdanje magazina Story, pomenuti par odlučio je svoju vezu da podigne na viši nivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Jelena i Vito svoju ljubav potvrdili su u septembru prošle godine, a ubrzo nakon toga nekoliko puta pojavili su se zajedno u javnosti, što nije promaklo radoznalim objektivima fotografa, koji su ih 'uhvatili' kako razmenjuju zaljubljene poglede. Jelena kad-kad svoju sreću podeli i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, objavljujući zajedničke fotografije.

Jelena Veljača nije izgubila veru i nakon dva neuspešna braka, sa glumcem Jankom Popovićem Volarićem na koji je tačku stavila 2012. godine, te glumcem Draženom Čučekom od koga se razvela 2018. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog ćerkice Lene. Ako je verovati navodima hrvatskih medija, glumica će još jednom dati prilikom ljubavi, a da li će za nju ovo biti treća sreća ostaje nam da vidimo.

Pročitajte i Jelena Veljača spremna da po treći put stane na ludi kamen: Verujem u ljubav, želim brak!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Komentari. (0)

Loading