Miodrag Miki Krstović zbog pošasti s kojom se borimo doneo iznenađujuću odluku!

Autor:

13.04.2021 18:10

Foto:

Foto:

Miodrag Miki Krstović doneo je veliku odluku koja će potpuno promeniti njegov život.



Poznati filmski i pozorišni glumac Miodrag Miki Krstović (70) sve više vremena provodi u Tekiji na Dunavu i siguran je da će ubuduće samo povremeno boraviti u rodnom Beogradu

- Zahvaljujući koroni, poslednjih godinu dana najviše vremena supruga Ivanka i ja proveli smo tamo. Toliko nam prija da sam siguran da ću i kad ova pošast od pandemije prođe, u Beograd dolaziti samo na predstave, probe i snimanja. Kad se bavite glumačkim poslom i živite u haosu u kome mi živimo sada, onda su vam mi i tišina neophodni. Tekija i Dunav su odabrali mene još pre više od deset godina. Sećam se da smo sjajna Ceca Bojković, divni Đuza Stojiljković i ja igrali predstavu o Milunki Savić i gostovali u Kladovu. 

Pročitajte i Po uzoru na pozorišnu predstavu: Serija "Delirijum tremens" okupila glumačku elitu (foto)

Youtube Screenshot

 

Umetnik otkriva da je tada prvi put u životu prošao tim dunavskim putem i da ga je bilo sramota. 

- Sračunao sam koliko sam tada imao godina, a da još nisam video Đerdapsku klisuru i sva ta čudesa. I nije bila želja, nego odluka da tamo pronađem nešto. Zaljubio sam se u te predele odmah i pronašao sam odgovarajuće imanje. Onda sam preduzeo sve da to pretvorim u trajnu ljubav i sad sam vrlo srećan zbog toga. Znam da ništa u životu nije slučajno, pa tako nismo slučajno gostovali s tom predstavom u Kladovu. Nestvarno je koliko je taj deo Srbije lep, a kapetani lađa koje tamo srećem kažu da je to najlepši deo toka celog Dunava. Odrastao sam na Dorćolu, na Dunavu, posle živeo na Slaviji, a sad idem 230 kilometara dalje da bih uživao. Do tamo treba da putujete, a čini se da je to put kojim se ređe ide - zaključio je glumac. 


 

Komentari. (0)

Loading