VELIKO SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA!

Autor:

11.04.2021 13:20

Foto:

Foto:

Nikola Đuričko slavi. U domu popularnog glumca danas se u vazduhu oseća praznična atmosfera, poseban dan članovi porodice Đuričko odlučili su da obeleže zajedno.



Glumac koji je srca publike osvojio već prvim pojavljivanjem na sceni, svoju sreću odlučio je da potraži 'preko bare' u Americi. Njegova porodica hrabro je odlučila da ga podrži u tom poduhvatu, a sada, kada je Đuričko dobio ulogu u Netfliksovoj seriji, te se upotpunosti adaptirao na život u Americi vreme je za slavlje.

U domu porodice Đuričko se slavi. Nikola Đuričko u srećnom je braku sa suprugom Ljiljanom Nešić, svoju ljubav supružnici su krunisali ćerkom Nađom i sinom Đorđem. Upravo Đorđe danas proslavlja svoj 12. rođendan, a povodom toga ponosni otac objavio je porodičnu fotografiju uz kratak opis - 12.

Pročitajte i Uspeh u Holivudu: Nikola Đuričko dobio ulogu u Netfliksovoj seriji

Fotografija je za kratko vreme prikupila veliki broj sviđanja, dok su se čestitke u komentarima nizale jedna za drugom. Brojne poznate ličnosti takođe su čestitale rođendan Đuričku mlađem, među kojima su i glumac Viktor Savić, Tjana Dapčević, Goran Kičić.

Komentari. (0)

Loading