Kratkog daha

Ovo je muškarac koga je Jovana Joksimović ostavila zbog Željka? (foto)

Autor:

09.04.2021 10:30

Foto:

Foto:

Jovana Joksimović ljubav sa Željkom u početku je krila. Voditeljka oduvek nastoji da svoj privatan život sakrije od radoznalih očiju, ipak kad-kad poneka informacija izađe na videlo.



Jovana i Željko Joksimović sada važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, supružnici su postali sinonim za sklad, ali početak njihove ljubavi bio je izuzetno turbulentan. 

Naime, proslavljena voditeljka se pre udaje za Željka, kako prenose domaći mediji, pet godina zabavljala sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Domaći mediji išli su toliko daleko u nagađanjima, da su u jednom trenutku otrkili da je Aleksandar odlučio da veri Jovanu, međutim, voditeljka je 15 dana kasnije raskinula veridbu - zbog Željka?

Sudbonosni susret Željka i Jovane dogodio se 2008. godine, kada su zajedno vodili 'evroviziju', ubrzo nakon toga otpočeli su svoju ljubavnu avanturu. Osim što je Jovana navodno raskinula veridbu, Željko je stavio tačku na ljubav sa voditeljkom Adrianom Čortan.

Jovana i Željko venčali su se u tajnosti, daleko od radoznalih novinara, na Maldivima 2012. godine, a dve godine kasnije svoju ljubav ozvaničili su i u crkvi. Svoju ljubav krunisali su naslednicima, ćerkicama Anom i Srnom i sinom Kostom.

Pročitajte i Jovana Joksimović otkrila šta misli o novoj emisiji bivšeg kolege!

Biznismen Aleksandar Zeremski nastavio je dalje, te je pre tri godine uplovio u bračne vode sa pevačicom duhovne muzike Divnom Ljubojević, sa kojom se prethodno zabavljao sedam godina. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Miodrag Stojanovic

13.04.2021 19:43

Pa to u tom krugu ko koga uvati on mu ga namlati,kaljektivnaja opaljotka

Milan

20.04.2021 13:14

Ostavila zbog para, a ne zbog Zeljka, tako ce i Zeljka ostaviti kad nadje nekog ko ima vise para.

Petar

01.05.2021 07:13

Jovana je krila i onog matorca koji nije silazio sa nje dol je pravio od nje voditeljku Kasnije se otisnula od ruke do ruke a sad kao cvecka kobajagi,fuj.