Iskreno

Lepomir Ivković o slučaju Isaković-Lečić: Pogrešno je što su kolege odbile saradnju sa Lečićem!

Autor:

08.04.2021 15:30

Foto:

Foto:

Branislav Lečić nove optužbe na račun glumca i 'uglednog' političara ponovo su temperaturu u javnosti podigle do usijanja, a svoj sud o celom događaju dao je i glumac Lepomir Ivković.



Lepomir Ivković, klasić Merime Isaković koja je s javnošću podelila bolnu istinu o navodnom silovanju od strane kolege Branislava Lečića, koje se dogodilo davne 1978. godine. Iako je javnost odlučno stala na stranu 'žrtvi' u ovom slučaju, Lepomir iako iznenađen ne želi da donosi zaključke pre nego što se ceo slučaj ne završi.

- Zaprepašćen sam onim što sam pročitao. Merima je moja klasna koleginica, izuzetno je cenim i poštujem i bio sam jako tužan nakon nesreće koja ju je zadesila posle filma 'Jovana Lukina', gde je jedva preživela. Radi se o divnoj osobi i divim se svemu što je preživela i prebrodila nakon toga - ispričao je Lepomir, a prenosi Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Injac (@gagainjac)

Kako je i sa Branislavom Lečićem delio pozornicu, te je lično upoznao glumca ne želi da 'skače pred rudu', već pre bilo kakvog zaključka ističe da treba sačekati da sud donese odluku.

- Ne mogu nikoda osuditi za neko delo, dok to istražni organ ne utvrdi. Radio sam neke projekte sa njim i nikada se ne bih odrekao saradnje s njim. Smatram da je pogrešno što su neke kolege odbile da rade s Lečićem - pojasnio je glumac.

Pročitajte i Nakon Danijele Štajnfeld i ova glumica optužila je Branislava Lečića za silovanje: Imala sam samo 18 godina!

Ataimages/Youtube screenshot

 

Podsetimo, nakon otpužbi na račun Branislava Lečića koje je iznela Danijela Štajnfeld nadovezala se i Merima Isaković, koja tvrdi da se gnusan čin dogodio davne 1978. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading