Pevačica demantovala

Ekskluzivno! Vera Matović demantovala napise medija: Neću da me iko svađa sa kolegama!

Autor:

07.04.2021 16:00

Foto:

Foto:

Vera Matović o sukobu s koleginicom govorila je ekskluzivno za naš portal. Čuvena pevačica ogorčena je na domaću javnost zbog kompletne priče koju su pojedini plasirali, te ističe da je sa novinarima završila!



Nedavno, pesma Nade Topčagić 'Jutro je' postala je pravi hit na društvenim mrežama, a sve zbog Zlatana Ibrahimovića, čuvenog fudbalera koji je Nadin hit upotrebio prilikom zagrevanja njegovog tima. Nedugo zatim, mlađe generacije 'odlepile' su za pesmom Vere Matović 'Miki Milane' koja se munjevitom brzinom proširila na Instagramu i TikToku. 

Domaća javnost u ovoj situaciji videla je povod za sukob, a pitanje koje su postavili bilo je - ko je trenutno popularniji? Na prvi pogled bezazlena situacija, pretvorila se u popriličan problem, a nakon navodnih intervjua gde se potencira sukob dve koleginice, Vera Matović odlučila je da prekine nagađanje, te je vidno razočarana za naš portal prokomentarisala:

- Neći više da imam nikakva posla s novinarima, oni za mene više ne postoje. Niti me je ko pitao o pesmi Nade Topčagić niti sam komentarisala ništa. Ne pada mi na pamet da se svađam sa kolegama zbog pesme. A ovo što se dešava je otišlo predaleko - rekla je pevačica u dahu, te nastavila:

Pročitajte i Nada Topčagić oduševila svetsku javnost - Ova fudbalska zvezda kriva je za sve!

- Ne znam ni šta da mislim o tome jer nisam o tome rekla nijednu jedinu reč - da li je Nadina pesma bolja i slušanija od moje. Sinoć kad sam pročitala ono što sma navodno izjavila, zaboleo me je želudac, nisam mogla da spavam celu noć. Neću da me niko svađa sa kolegama. 

U medijima se pojavio i intervju supruga Nade Topčagić gde je on navodno Veru etiketirao kao ludu, što se nije dogodilo. Koleginice su se čule, a na svu sreću sukob je izbegnut.

- Muka mi je od novinara koji nemaju o čemu da pišu, pa svađaju nas dve javno. Nas dve se nikada nismo svađale, niti je njen muž izjavio da sam ja luda. Čule smo se, rekla sam joj da je to sve izmišljeno. Rekla mi je "Verka, znam ja da je to izmišljeno, da ti to nisi rekla".

Sporni intervju

Pojedini mediji preneli su da je pevačica uporedila svoj sa hitom koleginice - Moja pesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sada, nemam konkurenciju - zbog ovih reči Vera Matović odlučila je da komunikaciju sa medijima svede na minimum.

Vera je za kraj poručila da je sa komentarisanjem završila kao i sa novinarima.

- Ovakav stres mi u životu ne treba. Sve je odlično dok te novinari ne uhvate na zub. A što da me uhvate, kad nikome ništa nisam ni izjavila, nikog nikad nisam pljuvala, pa neću ni sada, sigurno. Neću ništa više ni da pričam, ni da komentarišem ni TikTok, ni fudbalere, ni košarkaše. Nikog - ljutito je zaključila Vera Matović.

 

Komentari. (1)

Loading
Косовопољац

08.04.2021 20:43

Где је то УДРУЖЕЊЕ НЕЗАВИСНИХ НОВИНАРА да осуди и санкционише овакве портале и новинаре ??