Veliki obrt

Igor Kojić biranim rečima govorio o ovoj ženi, kako će na to reagovati Severina?

Autor:

06.04.2021 13:00

Foto:

Foto:

Igor Kojić ljubav sa hrvatskom pevačicom Severinom po pisanju regionalnih medija odavno se ugasila, a nakon emotivnih reči koje je Igor uputio drugoj ženi, obzriom da su i dalje zvanično u braku pitanje koje se samo nameće jeste - kako će na to reagovati Severina?



Ljubav Igora Kojića i Severine već neko vreme glavna je tema medija u regionu. Uprkos velikom broju glasina, raznim neimenovanim izvorima, te konstantnom ispitivanju što njihovih prijatelja što porodice tačnih informacija o njihovom braku još uvek nema, a ni Igor ni Severina nisu se zvanično oglašavali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Kako oboje vrlo često koriste društvene mreže, kako bi podelili svoje stavove ali i podelili njima važne trenutke sa pratiocima, poslednja objava Igora Kojić dobrano je iznenadila javnost. Naime, Kojić je objavio fotografiju sa misterioznom Milicom, uz koju je poručio: - Srećan rođendan Milice moja!

Pročitajte i Severina i Igor Kojić konačno se oglasili - Supružnici poslali jaku poruku!

Instagram screenshot @IgorkKojic

 

Kako je svaki potezSeverine i Igora pod konstantnom prismotrom određenog dela javnosti, ni ovaj Instagram story nije promakao radoznalim medijima. Iako već dugo ne žive zajedno, te je očigledno da su njihovi odnosi zahladneli, zvanično, i dalje su supružnici, te se pitanje Severinine reakcije samo nameće.

 

Komentari. (0)

Loading