Šarmatni Italijan Đanluka Vaki poslao interesantnu poruku, jedan detalj ukrao svu pažnju (foto)

Autor:

05.04.2021 13:30

Foto:

Foto:

Đanluka Vaki čestitkom oduševio je italijanksu javnost. Šarmatni milioner poznat je kao ekstravagantna ličnost, koja svojim potezima izaziva oprečne reakcije, ipak ovog puta oduševio je kompletnu javnost.



Jučerašnji dan obeležio je veliki praznik za sve ljude katoličke veroispovesti. Brojne poznate ličnosti utrkivale su se ko će poslati originalniju čestitku, te pokazati delić atmosfere s porodičnih okupljanja, ipak, šarmatni Italijan i ovog puta ukrao je svu pažnju.

Naime, Đanluka Vaki, sa svojom atraktivnom suprugom Šeron čestitao je pomenuti praznik svojim pratiocima, ali i otkrio šta srećna porodica planira sledeće.

Pročitajte i Đanluka Vaki i njegova supruga suočavaju se s prvim problemima: Naša ćerka boluje od retke bolesti

- Srećan Uskrs svima. Odlučili smo da letimo balonom, biće to nezaboravno putovanje, putovanje naše porodice - poručio je Đanluka, a obožavaoci su se složili da fotografija ne bi bila ista, bez ćerkice Blu Jerusalim, koju je par dobio nedavno.

Osim po ekstravagantnom načinu života, Đanluka je poznat i po neizmernoj ljubavi prema porodici. A ako je suditi po fotografijama koje srećni par objavljuje na društvenoj mreži Instagram, uloga roditelja savršeno im odgovara.

Pročitajte i Šarmantni milioner ponovo oduševljava - Đanluka Vaki svoju verenicu ostavio bez teksta!


 

Komentari. (0)

Loading