Narušeno zdravlje

Čuveni američki reper u kritičnom stanju, da li je ovo razlog?

Autor:

05.04.2021 12:20

Foto:

Foto:

Američki reper u kritičnom stanju, vest koja je potresla svetsku javnost, međutim poslednje informacije o događajima koji su prethodili srčanom udaru naišli su na oprečnu reakciju javnosti.



Američki reper Erl Simons, poznatiji scenskim imenom DMX, nalazi se u izuzetno teškoj situaciji nakon srčanog udara. Ova vest, iako je potresla kompletnu svetsku javnost, naišla je na oprečne reakcije, nakon što je reperov advokat Marej Ričman za američke medije otkrio da nije siguran da li je prekomerna upotreba nedozvoljenih supstanci dovela do tragičnog događaja. Marej je takođe izrazio veliku zabrinutost za život 50-godišnje hip-hop zvezde.

- DmX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara - bio je kratak Ričman za PIX11 New.

Pročitajte i Ova tabela promeniće vam život - Koliko je dovoljno piti vode za lakše mršavljenje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DMX (@dmx)

Američki reper u kritičnom stanju, oporavak zavisi od više faktora!

Erl Simons od detinjstva pati od astme, a kroz život nekoliko puta bio je hospitalizovan što zbog drugih zdravstvenih problema, što zbog problema sa zavisnošću od narkotika.

Podsećanja radi, DMX svoju karijeru izgradio je tokom devedesetih godina prošlog veka. Jedan je od malobrojnih repera koji je uspešno prebrodio turbulentan period, te i dan danas aktivno nastupa na sceni. Poslednji nastup imao je jula 2020. godine, u internet emisiji, kada je zajedno sa još jednom legendom rep scene Snup Dogom zabavljao slušaoce. Njegove pesme nalaze se među najslušanijima na Youtube-u, a neke od njih broje i više stotina miliona pregleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DMX (@dmx)

 

I dok se dobar deo javnosti nada brzom i uspešnom oporavku, određeni broj ipak pita se da li je, ukoliko su navodi o upotrebi zabrenjnih supstaci tačni, to odgovarajuće ponašanje čoveka koji je uzor deci širom sveta, te muškarcu koji je nedavno ušao u šestu decniju života.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading