Zdravlje

Hasan Dudić se oglasio iz bolnice: Jedva sam tu noć izgurao!

Autor:

02.04.2021 20:00

Foto:

Foto:

Zdravlje Hasana Dudića poslednjih dana glavna je tema domaćih medija. Sada se popularni pevač oglasio, te otkrio kakvo je zaista njegovo zdravlje.



Hasan Dudić 31. marta primljen je u kliničko bolnički centar Zvezdara, nakon komplikacija sa virusom korona. Informacije o njegovom zdravlju nisu bile ohrabrujuće, pevač je otežano disao, usled obostrane upale pluća, kako prenose domaći mediji, međutim, na radost mnogih, stanje mu se kako kaže popravlja.

- Na kiseoniku sam i dalje ali nadam se da će biti bolje. Primao sam infuzije, vadili su krv ponovo, svašta nešto, još uvek sam pozitivan na koronu. U bolnici sam treći dan, osećam se bolje i toplije, imam veru u lekare, sve terapije što su mogli uradili su.

Youtube Screenshot

 

Iako je tek treći dan na bolničkom lečenju, borbu sa virusom vodi dugo.

- Preko 10 dana sam bolestan, bio sam na infektivnom, pa kući, bio sam dobro, rezultati dobri, ali tamo sam se smrzavao dok sam čekao nalaze i onda sam nagrabusio - otkriva Hasan Dudić za Telegraf.

Kao i mnogi pre njega, Hasan apeluje na sve, da ozbiljno shvate pošast sa kojomo se borimo, jer nije nimalo naivno.

Pročitajte i Pisac Vladimir Pištalo pozitivan na koronu

Youtube Screenshot

 

- Ovo nije naivno nimalo, ja sam zakačio i prošao kroz taj veliki oblik muka i preživeo svašta. Ovih dana u kući počele zime kao da si na Sibiru, tresem se, jedva sam tu noć izgurao kod kuće, gadne stvari pred očima, Bože me oprosti, kao da sam na drugom svetu, noge, ruke, mišići, bolovi, sačuvaj Bože. Sinoć iz čista mira tri sata nisam mogao da se smirim, jedva sam sebi došao. Ovo nije za igrati se, za čas promeni tok - objašnjava vidno uznemireni Hasan.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading