Veliki momenat za maminu princezu - Ana Nikolić blista, a šta za to vreme radi Tarin tata? (foto)

Autor:

01.04.2021 20:30

Foto:

Foto:

Ćerka Ane Nikolić izuzetno je popularna tema u domaćim medijima, mala Tara vrlo često pronađe svoje mesto na domaćim portalima, a ovog puta razlog je zaista fenomenalan.



Ana Nikolić donela je veliku odluku, koja će sasvim sigurno promeniti život njene princeze Tare. Naime, iako se Ana zbog trenutne situacija nalazi na prinudnom odmoru, te konstantno ima pomoć dadilje, rešila je da svoju naslednicu upiše u vrtić 'Sveta Petka', kako bi provodila kvalitetno vreme i sa svojim vršnjacima.

- Ana je pre nekoliko dana išla u vrtić i raspitala se oko upisa i celokupne procedure.  Naravno, prethodno je pričala sa Tarom i malo po malo je prilagođavala i objašnjavala joj sve što je potrebno u vezi toga. Upravo zbog toga, Tara je jedva čekala da krene i da proba nešto novo - otkrio je nedavno izvor za NovuS povodom upisa Tare u vrtić.

Pročitajte i Ana Nikolić brižna majka: Dragoceni momenti


Nedavno je pevačica na svom Instagramu potvrdila ove informacije, objavivši fotografiju sa svojom princezom, te je u opisu poručila: - Krećemo u vrtić, konačno!

Kako je ovo izuzetno bitan momenat u životu malene Tare, obožavaoci su postavili pitanje gde je njen otac, reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, koji je nedavno izašao iz zatvora. Od kako je reper stavio tačku na burno poglavlje iza rešetaka, većinu vremena provodi u studiju, kako bi završio sve planirane projekte na vreme. Osim toga, nekoliko puta je isticao i da mu je ćerka sve u životu, te nema sumnje da će ovaj izostanak nadoknaditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading