Problemi u porodici

Sestra Milice Dabović uhapšena, reakcija košarkašice iznenadila javnost?!

Autor:

01.04.2021 18:00

Foto:

Foto:

Sestra Milice Dabović uhapšena vest je koja je nedavno odjeknula poput groma u domaćim medijima, međutim, razlog njenog hapšenja iznenadio je kompletnu javnost.



Sestra Milice Dabović, Jelica, privedena je jutros oko 6 časova u SBPOK na saslušanje, u sklopu akcije protiv antivakcinaša, prenose domaći mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, akcija protiv antivakcinaša, koju je potvrdilo i tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, otpočela je, a kako prenosi "Objektiv.rs" Jelica Dabović privedena je na saslušanje tim povodom.

Instagram

 

Po izlasku iz SBPOK-a Jelica je rekla da je privedena zbog sumnje da je na društvenim mrežama objavljivala sadržaj protiv vakcinacije.

Kako je nakon saslušanja u svoju odbranu rekla ekipi "Kurira", ona je samo delila objave drugih ljudi, baš kao što to rade i milioni drugih građana.

Sestra Milice Dabović uhapšena, košarkašica poručila: Mi smo nebo i zemlja!

U trenutku kada je vest o hapsenju njene sestre postala viralna, Milica nije imala pojma o čemu se zapravo radi, a kada su joj predstavnici sedme sile objasnili o čemu je reč mirno je poručila:

- Nemam pojma, jer niti čitam novine, niti pratim zbivanja. Ne znam šta da kažem ni o njenom privođenju, ni o antivakserskim stavovima. Ja ne samo da nisam protivnik vakcina, već sam se prijavila za vakcinaciju. Jelica i ja smo nebo i zemlja. Svaka radi ono što misli da je najbolje.

Pročitajte i Košarkašica ostala bez reči: Milicu Dabović oduševio potez poznate manekenke

 


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading