Tužan kraj

Pevačica Adel i zvanično stavila tačku na brak - Kome je pripalo starateljstvo nad sinom?

Autor:

01.04.2021 17:00

Foto:

Foto:

Britanska pevačica Adel postigla je sporazum sa bivšim suprugom, američkim biznismenom Sajmonom Koneckim, o podeli bogatstva procenjenog na 190 miliona dolara i dogovorila zajedničko starateljstvo nad sinom Andželom



Britanska pevačica Adel (32) okončala je petogodišnji brak sa američkim biznismenom Sajmonom Koneckim (45). Razvod se odigrao bez pompe, na iznenađenje mnogih koji su očekivali sapunicu u nastavcima.

Iako su britanski mediji pisali da je pevačica anagažovala tim advokata koji zastupa holivudske zvezde u skupim brakorazvodnim parnicama, ona je odlučila da izbegne društvo pravnih zastupnika i da putem medijatora sa suprugom podeli bogatstvo koje je do trenutka potpisivanja papira naraslo na 190 miliona dolara.

Adel, koja dnevno zarađuje 90.000 dolara od emitovanja svojih brojnih hitova, imala je otežavajuću okolnost u sporu: pre venčanja 2016. sa izabranikom nije potpisala predbračni ugovor. Pravno, to znači da sve što je stekla u proteklih pet godina, što je veći deo njenog bogatstva, predstavlja zajednički stečenu imovinu, koja podrazumeva i Sajmonove poslove procenjene na “svega” tri miliona dolara.

Profimedia

 

Prema saznanjima magazina People, par se rastao bez teških reči, a tokom medijacije svakome je pripalo po 90 miliona dolara. Takođe, saglasili su se da nijedno od njih dvoje neće tražiti alimentaciju. Važniji od novca bio im je dogovor oko budućeg zajedničkog podizanja osmogodišnjeg sina Andžela, kojem su opredelili deo bogatstva za školovanje.

- Prva stvar oko koje su se glatko usaglasili jeste podeljeno starateljstvo nad sinom. Posle toga je usledio teži deo, fer raspodela imovine. Ipak, uspeli su sve brzo da dogovore, bez skandala i opanjkavanja medijima - rekao je izvor za magazin People i precizirao da je Adel, zbog sina, odlučila da sa bivšim suprugom ostane u dobrim odnosima.

- Oboje su predani zajedničkom podizanju sina. Kao i uvek, Adel moli za poštovanje privatnosti - izjavio je pevačicin portparol za BBC nakon razvoda i dodao da britanska kantautorka i njen bivši suprug neće davati izjave povodom rastanka.

Nove pesme, novi snovi

Pevačica, poznata po baladama o neuzvraćenoj ljubavi i bolnim raskidima, i Sajmon, vlasnik brenda ekološke flaširane vode, upoznali su se 2011, na žurki zajedničkog prijatelja, engleskog pevača Eda Širana. Potom je Adel stekla svetsku popularnost zahvaljujući drugom albumu “21”, koji je doživeo ogroman uspeh. Par je u oktobru 2012. dobio sina Andžela, a krajem 2016. venčao se u tajnosti. Da je izgovorila “da”, Adel je nagovestila na dodeli nagrada Gremi, februara 2017, kada se uz suze zahvalila Sajmonu, nazvavši ga prvi put suprugom, a da je zaista udata potvrdila je na koncertu u Brizbejnu u Australiji, marta 2017. godine.

Pročitajte i Rasistički ispad poznate pevačice Adel: Da li je njena poruka pogrešno protumačena? (video)

Profimedia

 

Međutim, sreća nije dugo potrajala: 2019. prestali su da žive zajedno, on se iselio iz zajedničke kuće u Londonu i vratio u rodni Njujork, a ona kod majke Peni Adkins, koja ju je samostalno odgajila u malom stanu, bez luksuza. Pet meseci nakon razlaza Adel je podnela zahtev za razvod.

Posle rastanka od Koneckog, vlasnica najpopularnijih balada ovog veka posvetila se sebi i smršala 45 kilograma. Zbog pandemije virusa korona, još prošlog proleća odložila je izlazak novog albuma i vratila sve pesme na doradu, pa novo muzičko izdanje najavljuje za kraj ove godine.

Pročitajte i Da li su neočekivane kritike na račun poznate pevačice Adel opravdane? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Dala je sebi oduška od poslovnih obaveza i prepustila se novim ljubavnim prilikama. Sajmona je već zaboravila jer je, prema pisanju američkih medija, u emotivnoj vezi sa američkim kolegom Krisom Braunom (31), koji je pored pesama poznat i po tome što je 2009. pretukao tadašnju devojku Rijanu. Izbor novog partnera podelio je britansku javnost podjednako kao i kada je pevačica na svom instagramu objavila fotografije na kojima se vidi kako izgleda nakon što je uspela da se reši suvišnih kilograma.

Komentari. (0)

Loading