Prelepe vesti

Američki zavodnik Džejson Derulo luskuznom proslavom upriličio saopštenje koje su svi isčekivali! (video)

Autor:

31.03.2021 20:30

Foto:

Foto:

Džejson Derulo otkrio je dugo čekane vesti na neverovatan način. Svečanost je upriličio glamuroznom žurkom na Bahamima odakle je s ponosom otkrio informaciju koju su svi s nestrpljenjem isčekivali.



Popularni američki zavodnik Džejson Derulo tokom karijere osvojio je mnoga ženska srca, a njegova popularnost dosegla je neverovatne visine, međutim, sada će se naći u nešto drugačijoj ulozi - ulozi oca. Naime, Džejson sa svojom atraktivnom izabranicom Dženom Frums očekuje prvo dete, pevač je prelepe vesti saopštio putem društvene mreže Instagram, a način na koji je otkrio pol bebe oduševio je sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

Naime, nakon što je sa svojim pratiocima podelio snimak na kome u društvu svoje supruge razmatra kog pola bi mogla da bude beba, Džejson je objavio i snimak glamurozne žurke sa Bahama, koju je priredio upravo u čast otkrivanja pola. Koliko mu znači beba koja je na putu moglo se primetiti i na osnovu žurke, koja je bila zaista neverovatna, a nakon plavog vatrometa bilo je jasno da je u pitanju - dečak! 

Džejson je s oduševljenjem prihvatio činjenicu da će dobiti naslednika, a nakon toga žurka se nastavila do kasnih sati, ponosni supružnici sasvim sigurno sa uživanjem su proslavili saznanje da će uskoro postati roditelji malenog dečaka.

Pročitajte i Džejson Derulo napravio spektakl u Areni: Srbija je divna zemlja sa prelepim ljudima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading