Ovaj jednostavan trik Hale Beri pomoći će vam da zadržite vitku liniju i u šestoj deceniji

Autor:

31.03.2021 14:39

Foto:

Foto:

Glumica Hale Beri, jedna od Bondovih devojaka, oduvek se svrstavala u sam vrh najpoželjnijih žena sveta. Odlična glumica i prelepa žena, zadržala je neverovatan tonus mišića i u šestoj deceniji. Ali pored vežbanja ona je usvojila i praktikuje i druge rutine



Nazivaju je kraljicom vežbanja, a Hale Beri je izjavila da je za njeno izvajano telo dobrim delom zaslužna gimnastika, kojom se bavila kao dete. Ovaj tip vežbe omogućio je njenom telu da napravi dobru osnovu za dalju nadogradnju. Kao, što je poznato, glumica se skoro ceo život bavi boksom i za ovaj sport ima samo reči hvale, jer se uz pomoć njega razvija koordinacija tela, tonus mišića, a ujedno i spaljuju kalorije.

Pročitajte i Jelena Tomašević - Recept za dobru formu i zdrav život

 

 

Ipak, glumica koja je nedavno napunila 54. godine, ne oslanja se samo na kardio. Svesna da lepota tela zavisi i od smirenosti uma, ona svakog jutra meditira. A svoju negu već dugi niz godina upotpunjuje i jednim detoks napitkom, koji hidrira ćelije i podiže imunitet.

Sve znamo da je za vitku liniju i što je još bitnije, zdrav organizam, neophodno da u toku dana unesemo dosta tečnosti. Stručnjaci savetuju da se tokom dijeta unosi minimum dva litra vode. Hale je upoznata sa ovim savetima, a neophodnu količinu vode je rešila i da oplemeni, što je davalo odlične rezultate.

Pročitajte i Vežbanjem sprečite prolećni umor

 

 

Ova "vitaminska bomba" sastoji se od vode, limete i rendanog đumbira. Pošto podstiče metabolizam ovaj napitak je saborac u borbi sa viškom kilograma, osim toga pomaže kod nadutosti, a kao antioksidans podstiče funkciju jetre, te je odličan za pročišćavanje krvotoka. 

Kombinacija ove dve biljke, između ostalog, doprinosi i smanjenju bola u mišićima i zglobovima što je za glumicu, koja je veoma aktivna, verovatno vrlo bitno dejstvo, pored pomenute hidratacije.

Pročitajte i Po savetu nutricioniste - Kako da povećate nivo energije? 

 

 

Da biste napravili ovaj napitak, potrebno je da iscedite jednu limetu i izrendate oko dva centimetra đumbira, sve izmešajte sa oko 2 decilitra tople vode i ostavite da malo odstoji. Napitak kasnije sipajte u ostalih 1,8 decilitra vode, ali nikako je nemojte stavljati u frižider, jer hladni napici usporavaju probavu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading