Došao je kraj

Pevačica ponovo iznenadila sve - Severina Kojić stavila tačku na dugogodišnje prijateljstvo?

Autor:

29.03.2021 19:20

Foto:

Foto:

Severina Kojić iznenadila je javnost svojim potezom nedavno. Naime, hrvatska pevačica nije se našla na slavlju svoje kume Andree, kod koje je poslednjih godina bila stalan gost.



Andrea Čermak, venčana kuma Severine Kojić, proslavila je svoj 45. rođendan, u društvu prijatelja, a na INstagramu se pohvalila 'srećnom družinom'. Međutim, fotografije njenog malog slavlja, na kojem su svoje mesto između ostalih pronašli i Nina Badrić, Izabela Kovačić, te supruga proslavljenog hrvatskog fudbalera Luke Modrića javnost je jedan detalj na pomenutim fotografijama ukrao je svu pažnju javnosti.

Na proslavi nije bilo Severine, a svojoj kumi ovog puta nije čestitala rođendan čak ni putem drutvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Severina je poznata kao neko ko važne datume izuzetno dobro pamti, a ranije je, uvek oduševljavala svoju kumu prelepim porukama ljubavi i podrške.

- Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvek povezane i srcem i dušom - napisala je jednom prilikom Severina, ali se to ovaj put nije dogodilo.

Pročitajte i Posle brojnih novinskih napisa Igor za Severinu ima samo jednu poruku!?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Izabel je inače, bila kuma Severine i Igora Kojića, a Severina je bila njoj kuma na njenom večanju, međutim, ako je suditi po poslednjim objavama ali i potezima na društvenim mrežama, deluje da su njihovi odnosi zahladneli.

Detalj koji takođe nije promakao javnosti, jeste da je Severina navodno obrisala većinu zajedničkih fotografija sa kumom Andreom. Da li je u pitanju trenutna kriza ilil se nešto zaista dogodilo videćemo u danima koji dolaze, a povodom ovih navoda ni pevačica a ni njena kuma nisu se zvanično oglašavale.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Radojko

30.03.2021 09:14

Vi ste sme*e kao i ona.