Rastanak neminovan

Detalj na fotografiji otkriva sve, Dženifer Lopez donela odluku?

Autor:

26.03.2021 13:30

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez rastanak sa svojim dugogodišnjim verenikom Aleksom Rodrigezom nedavno je demantovala, međutim, poslednjom fotgrafijaom koju je objavila na društvenim mrežama zbunila je svetsku javnost.



Pop diva Dženifer Lopez u poslednje vreme novinske stupce popunjava naslovima o navodnom rastanku sa svojim dugogodišnjim verenikom Aleksom Rodrigezom. Svetski mediji čak su išli toliko daleko da su nedavno otkrili i da su Dženifer i Aleks odlučili da raskinu veridbu, zbog čega se par oglasio te demantovao sve, istakavši da 'rade na svom odnosu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Međutim, poslednja fotografija koju je Dženifer objavila na društvenoj mreži Instagram ne ide u prilog ovoj tvrdnji. Naime, Džej Lo je sa svojim pratiocima podelila fotografiju sa snimanja nove kampanje, gde pozira u izazovnom belom odelu, ipak, svu pažnju privukla je njena leva ruka, koju više ne krasi grandiozni dijamantski prsten, kojim ju je Aleks zaprosio.

Kraj ljubavne romanse Dženifer Lopez - Kako je ostavljena Latino diva?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iako je na račun svog izgleda dobila mnoštvo komplimenata, komentari zabrinutih obožavalaca nizali su se jedan za drugim, a svi su se pitali isto - gde je verenički prsten?

Da li je ovo dokaz da im je odnos zaista na 'staklenim' nogama, te da je samo pitanje vremena kada će upotpunosti staviti tačku na svoju ljubav ili je Dženifer zbog potreba kampanje morala da prilagodi svoj asesoar videćemo u danima koji dolaze.

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading