Ekskluzivno

Luka Raco na pragu velike odluke: Voleo bih da budem tata!

Autor:

27.03.2021 15:00

Foto:

Foto:

Luka Raco i Vanja Marković, posle šest meseci veze, biraju nameštaj za svoj životni prostor u kome nameravaju da neguju ljubav zbog koje stidljivo ali postojano razmišljaju o braku i potomstvu.



Pošto je nedavno napunio 30 godina, glumac Luka Raco odlučio se za novu životnu fazu - početak zajedničkog života sa emotivnom partnerkom, arhitektkinjom Vanjom Marković (27). Šest meseci zabavljanja ispunjenih željom da se ne razdvajaju ubrzalo je njihovu odluku.

- Mislio sam da je veći bauk kada ljudi uđu u tridesete, ali sada ne vidim da je to nešto tako ozbiljno kao što mnogi veruju. Nemam taj pritisak da sada kada imam trideset moram nešto posebno da uradim u životu. Osećam se isto kao sa dvadeset devet i verujem da će slično biti i kada napunim trideset jednu. Nastojim da ostvarim neke svoje lične ciljeve koji nemaju veze sa godinama, pa kada se god obistine. Voleo bih da budem suprug i tata jednog dana, da poboljšam određene stvari kada je moj posao u pitanju, možda da pokrenem neki svoj biznis. Vanja i ja sada sređujemo stan u kome ćemo i zvanično zajedno da živimo.

Jakov Simović

 

Vanja i Luka su duže od decenije prijatelji preko društvenih mreža, a uživo su se videli pre pola godine i od tada se ne odvajaju.

- Zajedno smo šest meseci, ali oboje imamo utisak kao da se zabavljamo pet godina. Nerazdvojni smo i baš sve je apsolutno onako kako treba. Mi praktično već živimo zajedno, jer sam svakodnevno ili ja kod nje, ili ona kod mene. Ne znam kako smo postali prijatelji prvo na fejsbuku, onda na instagramu. Nismo se viđali i družili, ali letos, kada smo Olja Lević i ja dobili nagradu za najbolji glumački par, Vanja mi je poslala poruku u kojoj mi je čestitala. Tada smo se čuli i nastavili da se dopisujemo.

Drugačiji od ostalih, Luka Raco: Neko kaže da je to problem, neko vrlina!

Jakov Simović

 

- Dogovorili smo se da popijemo piće. Bilo je to 4. oktobra 2020. i imao sam utisak da se nas dvoje znamo ceo život. Dugo smo pričali na tom prvom susretu i ubrzo se ponovo sreli na kafi. Verujem da se kad-tad u životu svakog bića pojavi osoba koja ga dopuni i uz koju se oseća celovito. Tako sam ja doživeo moj susret sa Vanjom. Emotivan sam i porodično nastrojen i te stvari su mi jako bitne. Gledajući moje roditelje koji su dugo u braku, želja mi je oduvek bila da i ja jednom imam partnera za ceo život. Lep je osećaj kada sebe možete da zamislite pored nekoga na duže staze - smatra Luka, dok Vanja dodaje kako je prvi susret bio ključan:

Popularni glumac uživa u ljubavi: Ko je misteriozna devojka koju ljubi Luka Raco?

Jakov Simović

 

- Proveli smo pričajući sigurno četiri-pet sati. Onda smo shvatili da imamo još mnogo toga da kažemo, pa smo se dogovorili da opet odemo na kafu. Tako je sve krenulo. Ne znam ni kada smo počeli da se zabavljamo. Imam četiri godine starijeg brata koji sada živi u Americi. Odrasla sam uz njega, a on je osoba uvek željna aktivnosti. Bila sam mu kao mlađi brat, uz njega sam zavolela sport. Kada bi njegovom društvu nedostajao još jedan momak za pejntbol i slično, taj “momak” sam bila ja.

Jakov Simović

 

- Kod Luke sam pronašla energiju koju volim i na koju sam se navikla uz brata. Veoma je pažljiv, i to je jedna od njegovih osobina koja mi se najviše dopada. Kada sam na poslu, pozove me i pita da li sam jela, a zna da nisam jer sam se udubila u projekat. Pre nego završimo razgovor na vrata mi pozvoni dostava sa ručkom koju je unapred organizovao. Luka ume da napravi ta lepa mala svakodnevna iznenađenja.

 

Komentari. (0)

Loading