Lidija Vukićević otkrila tajnu vitke linije

Autor:

25.03.2021 20:35

Foto:

Foto:

Lidija Vukićević godine ne shvata ozbiljno. Njen mladalački izgled prkosi decenijama svom snagom, a pored vedrine duha, za to je zaslužna i zdrava ishrana



Pošto je juče objavila novu fotografiju na svom "Instagram" profilu, glumica Lidija Vukićević (58), primila je brojne pohvale za svoj izgled. 

U usko pripijenom ljubičastom kompletu ističe se njena vitka figura, kojoj bi mogle pozavideti i mnogo mlađe dame. 

Pročitajte i Letnje izdanje Lidije Vukićević oduševilo fanove - Svi su komentarisali ovaj detalj (foto)

Naravno da svojim izgledom pobuđuje interesovanje, a svoje "tajne sastojke", Lidija krčka daleko od teretane. Po svemu sudeći, za njen izgled zasužna je zdrava i umerena dijete, osluškivanje potreba tela i lagane vežbe.

- Uvek sam jela zdravo. Nikada ništa nisam jela na silu, ono što mi ne prija može da bude zdravo koliko god hoće, ali ja to neću uzeti. Najviše treba da slušamo naš organizam, jer on traži ono što nama nedostaje - posavetovala je Lidija.

Prateći svoje potrebe, glumica je nedavno iz shrane izbacile gluten, a meso i slatkiši, sem koha, nikada nisu na njenom meniju. Ono što, pak, često konzumira je čudotvorna namirnica - med.

- Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da stane, to pravim i to jedem - duhovito je zaključila glumica.

Pročitajte i Lidija Vukićević za Gloriju - Otvoreno o trogodišnjoj vezi sa mlađim muškarcem

Luka Šarac

 

Što se manje slatkog dela "tajnog sastojka" tiče, Vukićevićeva već 15 godina ima istu rutinu.

- Postoji nešto što ja radim preko 15 godina, a to su vežbe u parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i telu, zato vežbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim.

Verujemo da je za njen atraktivan izgled, pored "tajnog sastojka" zaslužna i genetika, a verovatno i zadovoljstvo životom, koje sija na Lidijinom licu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading