Goran Bogdan nesvakidašnjom fotografijom pružio podršku koleginicama: Dosta je bilo! (foto)

Autor:

25.03.2021 15:10

Foto:

Foto:

Goran Bogdan podržao je koleginice nesvakidašnjom fotografijom koja je iznenadila javnost, a poruka koju je glumac poslao sasvim je jasna!



Glumac Goran Bogdan pružio je potpunu podršku koleginicama koje su smogle hrabrosti da napasnike otkriju javnosti, te da pravdu potraže na sudu. Nakon slučaja Milene Radulović koji je ujedinio ne samo domaću, već i regionalnu javnost, mlada glumica Danijela Štajnfeld u javnost je izašla optuživši Branislava Lečića da ju je zloupotrebio.

Sve češće dešava se da mlade i ambiciozne žene naiđu na moćnika koji svoj položaj koriste na izuzetno pokvaren način, a Goran Bogdan imao je jasnu poruku za sve njih.

Pročitajte i Goran Bogdan ima plan: Mama i ja pripremamo ovo! (foto)

- Nisam tražila... Šta ti nije jasno - poručio je glumac u opisu ispod fotografije na kojoj pozira u pink haljini sa belim tufnicama, pored toga dodao je i heštegove nedam te sestro i dosta je bilo, kojima je jasno stavio doznanja svima kakvi su njegovi stavovi što se tiče pomenutih, ali i svih ostalih slučajeva zloupotrebe.

Pomenuta fotografija oduševila je brojne poznate ličnosti, koji su u komentarima još jednom pružili podršku svim žrtvama uznemiravanja i zlostavljanja, a među prvima svoj komentar ostavila je iMilena Radulović napisavši - vrhunski!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading