Pevačica iskreno

Tereza Kesovija otkrila bez čega ne može: Svi me zbog toga napadaju i kude!

Autor:

23.03.2021 15:35

Foto:

Foto:

Tereza Kesovija jedna od najpoznatijih regionalnih pevačica ne govori često u medijima, a kada se na to odluči onda njene reči odjeknu prilično jako.



Jedna od najvećih hrvatskih ali i zvezda iz celog regiona, pevačica Tereza Kesovija, uljučila se danas iz svog doma u Zagrebu u program televizije K1 i priznala da bez muzike ne može da živi te da o povlačenju sa muzičke scene, ipak, nema govora.


- Svi me zbog toga napadaju i kude, ali eto, porekla sam ono što sam rekla. Govorila sam gluposti. Ja bez muzike na mogu da živim! I sada sam više nego ikada sigurna da ne postoji nijedan čovek koji može da kaže Nikada više – priznala je Tereza u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Televizija K1

 

Ona je nedavno snimila pesmu sa pomalo neobičnim partnerima, poznatom grupom „Let 3“ iz Rijeke.

- Oni su beskrajno dragi ljudi, privatno su toliko dragi dečki da sam jednostavno sebi rekla Što da ne? Za mene je to bio veliki izazov, nešto potpuno novo i rado sam ga prihvatila – kazala je poznata umetnica.

Televizija K1

 

Boško Jakovljević uputio joj je pregršt komplimenata na račun zaista predivnog izgleda i osmeha po kojem je i danas upečatljiva i prepoznatljiva. Na pitanje u čemu je tajna, Tereza je kazala:

Televizija K1

 

- Hvala vam na komplimentima, jer svaki osmeh i svaka lepa reč su čoveku uvek dobrodošli. Znate, šta god radili na svom licu osmeh nikada ne možete da promenite. Vaše lice uvek je ogledalo vašeg raspoloženja. Mene ljudi slušaju, ali naravno i gledaju, te moram da budem doterana, ali, za moje godine su ove borice na licu potpuno normalne. Malo šminke i - ja sam zadovoljna – rekla je Tereza Kesovija sa širokim osmehom na licu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mira Risović

24.03.2021 09:49

Tereza Kesovija-predivna, jedinstvena interpretacija.Njene pesme su pune emocija-melem za dušu.Pripadam njenoj publici od 1969.