Sanja Marinković iskreno o ljubavnom životu: Povremeno treperim!

Autor:

23.03.2021 12:20

Foto:

Foto:

Dečko Sanje Marinković jedna je od glavnih tema u domaćim medijima. Ljubavni život popularne voditeljke izaziva mnogo pažnje, a šta ona kaže na sve to?



Život popularne voditeljke Sanje Marinković od nedavno privlači izuzetno mnogo pažnje. Pored nesuglasica sa svojom dugogodišnjom prijateljicomo Vesnom Dedić, dečko Sanje Marinković takođe je jedna od glavnih tema domaćih medija.

Kako bi spekulacijama stala na kraj, Sanja je u emisiji 'Premijera - Vikend specijal' otkrila kakav je zapravo njen emotivni status, te da li postoji muškarac koji joj je 'ukrao' srce.

 

 

- Zaljubljena nažalost nisam. Postoje neke SMS poruke zbog koji je povremeno treperim. Ali nemam partnera i nisam zaljubljena - poćela je razgovor voditeljka.

Osim toga, osvrnula se i na period koji je obeležio virus korona, te je otkrila da se trenutno fokusirala na one stvari koje su joj zaista bitne.

- Znaš kako kažu, da si psihički zdrav kad radiš posao koji voliš i družiš se s ljudima koje voliš. Sad je teško, jer su teretane i kafane zatvorene, a mi tamo idemo po parče sreće. Snimatelji i vozači mi kažu da se zbog mene i moje emisije svađaju sa ženama po dva dana - tvrdi Marinkovićeva.

Sanja Marinković iskreno o ljubavnom krahu: Bila sam mesecima u depresiji!

 

 

Uprkos globalnojo pandemiji, Sanja Marinković uspela je da zadrži svoju rutinu, a svoju tajnu otkrila je u pomenutoj emisiji.

- Ja volim kada mene žene gledaju i pomažu mi da budem bolja u poslu. Teretanu sam zamenila tako što trčim napolju. Sinoć sam sa mojom drugaricom 13 kilometara šetala. Radim posao koji volim i uživam, takođe me ispunjavaju i porodične okolnosti, mama, sin - zaključila je Sanja.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading