Glumac Bane Vidaković: Loši napisi po medijima povredili su ljude koji me vole!

Autor:

22.03.2021 19:15

Foto:

Foto:

Glumac Bane Vidaković se osvrnuo na skandal koji ga prati od prošlog leta i kako je on uticao na njegovo blisko okruženje. Njega boli poziv "javne ličnosti", jer mediji, kako kaže, namerno izjednačavaju umetnost sa estradom



U vreme pandemije, većina profesija je u problemu, ali je glumcu Banetu Vidakoviću, iako mu je privatni život narušen skandalom,  prethodna godina bilo plodonosna po pitanju karijere. On je vrlo aktivan na raznim projektima, kao što su serija "Koleginice", "Vikend s ćaletom" i "Tri muškarca i tetka".

Pročitajte i Bane Vidaković u potrazi za iskupljenjem - Ovo je prvi put da sam se borio!

- Ograničenja koja je doneo kovid su opredelila glumce na igranje jedino i samo u TV serijama i sitkomima različitog kvaliteta i nekada vrlo skromnih dometa, ali kako ona stara maksima kaže, kvantitet bi morao u jednom momentu dovesti do kvaliteta. Nadajmo se da će ova hiperprodukcija bar potrajati još neku godinu i dovesti do nekih kvalitetnih rezultata u budućnosti - izjavio je glumac za "Blic".

Nakon što je prošlog leta uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih opijata, Vidaković je prošao kroz agoniju. Kako sada kaže novinski napisi nisu naštetili njegovoj karijeri, ali jesu njegovoj porodici i prijateljima, koje je čitava situacija zabrinula.

Pročitajte i Bura se ne stišava, Bane Vidaković iskreno - Kolege koje me znaju, znaju da ne mogu da budem diler, prezirem ih!

- Loši napisi po nekim medijima jesu povredili moju porodicu i ljude koji me vole, čak i ako me lično ne poznaju. Ali nisu uspeli, na moju sreću, da naškode mojoj karijeri i rezultatima prosto zato što suviše dugo radim ovaj posao da bi takve ružne konstrukcije i laži u žutoj štampi mogle da mi naškode - kaže glumac za „Blic“, a onda ističe da je danas nemoguće zadržati privatnost ukoliko ste javna ličnost.

Pročitajte i Bane Vidaković hapšenje doživeo kao igru sudbine - Dozvolio sam sebi da sedim sa sumnjivim ljudima

- Danas je gotovo nemoguće zadržati svoju privatnost i baviti se samo svojim poslom u ovoj branši. Zašto je to tako? Odgovor leži najverovatnije u činjenici da se ovde godinama već sprovodi nasilno izjednačavanje estrade i umetnosti u svakom pogledu. To izjednačavanje igračice na šipki sa jednom primabalerinom Narodnog pozorišta je urađeno namerno, upravo da bi se reklo svi ste vi javne ličnosti, i kao takve morate istrpeti interesovanje javnosti, pa i sve laži koje se pišu o vama. Mislim da je to podmukla prevara i zamena teza koja ne služi ničemu dobrom - smatra Bane.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vera

10.09.2023 01:53

Svako dobro, Bane, divni ste Vi! Ne optuzujte se i ne nagrizajte osecajem krivice zbog onog ruznog sto je bilo i, na srecu, proslo, pali ste i ustali, ustali - to je vazno! Setite se kako je to lepo rekao Oskar Vajld: "Svaki svetac poseduje proslost a svaki gresnik ima buducnost", a nas divni Patrijarh Pavle bio je jos koncizniji u toj velikoj istini i mudrosti: " Niko ne uzrasta pravolinijski." Pa, tako je, zar ne !? Vi ste divan covek i glumac, samo napred!