Američki san

Leona Paraminska nakon ispunjena sna iznenadila javnost: To je jedna velika laž!

Autor:

21.03.2021 13:00

Foto:

Foto:

Glumica Leona Paraminski nakon duge i iscrpljujuće borbe konačno je uspela, a sreću nije mogla da sakrije. Međutim, stereotip o američkom snu vidi na ovaj način!



Atraktivna hrvatska glumica, koja se domaćoj publici predstavila ulogama u seriji 'Budva na pjenu od more', nakon čega je zablistala i u 'Senkama nad Balkanom', svoju sreću nije mogla da sakrije, a prelepe vesti podelila je sa svojim obožavaocima na Instagramu.

Naime, nakon duge i iscrpljujuće borbe za potomstvo, glumica, koja već šest godina živi u Americi, tačnije Kaliforniji, objavili je fotografiju u blagoslovenom stanju, te je uz kratak opis otkila kako se oseća.

- Sreća - poručila je, držeći se za stomačić koje se još uvek ne nazire. Iza glumice, simbolično se vidi i prirodni fenomen - duga.

Leona je u petoj deceniji života napravila hrabar iskorak, te je nakon veštačke oplodnje kojoj se podvrgla u rodnoj Hrvatskoj oduševljena što će se konačno ostvariti i u ulozi majke. Sa svojim suprugom Tinom Komljenovićem uživaće u svim čarima roditeljstva, a bebi će prižuti svu potrebnu ljubav i pažnju.

Život ju je u potrazi za srećom odveo 'preko bare' 

Iako je bila izuzetno uspešna na domaćoj sceni, te su joj predviđali izuzetno blistavu karijeru put ju je odveo preko bare. Karijera njenog supruga pre nešto više od pet godina odvela ih je u Santa Barbaru, gde Tin, kako ističe glumica, niže uspeh za uspehom. Ipak, život tamo ne bi nazvala američkim snom.

Pročitajte i Zvezda serije 'Senke nad Balkanom' objavila prelepe vesti - Glumica konačno ispunila višegodišnju želju!

- Mislim da je američki san jedna velika laž i da zapravo ne postoji, ono što je Amerika bila nekada nije danas, uzela sam najbolje od nje. Puno mi se stvari otvorilo, i meni i Timu, Nisam još ostvarila svoje snove, ono što sam ja mislila da bi ja htela i mislim da će mi za to doći vreme - istakla je Leona za hrtavsko izdanje magazina Gloria.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading