Porodica najbitnija

Princ Hari stupio u kontakt s ocem i bratom - Ishod razgovora iznenađujuć!

Autor:

16.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Princ Hari razgovarao sa bratom i ocem. Kontraverzni invervju kod Opre Vinfri potresao je kraljevsku porodicu do temelja, a optužbe za koje članovi porodice trvde da su lažne naterale su Harijevog brata i oca da istog trenutka stupe u kontakt s odbeglim princom.



Intervju Harija i Megan podelio je svetsku javnost i dok neki podržavaju odbeglog princa i njegovu suprugu, drugi ih pak osuđuju. Ipak, informacije iznesene u kontraverznom intervjuu poljuljale su ugled kraljevske porodice, te su princ Vilijam i njihov otac Čarls reagovali i odlučili da stupe u kontakt sa Harijem.

Vest o njihovom razgovoru potvrdila je i prijateljica Megan Markl, voditeljka Gajle King.

- Zvala sam ih zapravo da vidim kako se osećaju nakon svega i istina je, Hari je razgovarao i sa svojim bratom i ocem. Rekli su mi da razgovori nisu bili produktivni, ali drago im je što su barem počeli da komuniciraju - otkrila je voditeljka.

SAEED KHAN Arhiva: AFP profimedia

 

King, koja je takođe odlična prijateljica Opre Vinfri, otkrila je i da pomenuti razgovori nisu bili produktivni, te da su Hari i Megan insistirali da 'kraljevska porodica interveniše i poruči novinarima da prestanu s nepravednim, netačnim i lažnim pričama koje su definitivno na rasnoj osnovi.'

- I mislim da ih još uvek uznemiruje to što palata neprestano govori da žele da problem privatno reše, ali ipak, veruju svim ovim lažnim pričama koje izlaze i koje su i dalje vrlo omalovažavajuće protiv Megan. U kraljevskoj porodici još niko nije razgovarao s Megan, do ovog trenutka. I mislim da ih frustrira kad vide da se u kraljevskoj porodici razgovara o rasi, kada je sve što su sve vreme želeli to da kraljevska porodica interveniše i poruči novinarima da prestanu s nepravednim, netačnim, lažnim pričama koje su definitivno na rasnoj osnovi - poručila je King.

Pročitajte i Ljubica i Filip Karađorđević iskazali podršku Hariju i Megan Markl

Pored toga, voditeljka je otkrila i da ne misli da će se njihov odnos popraviti dok se neke stavi ne razreše.

- Dok to ne reše, mislim da će teško napredovati u poboljšanju odnosa. Ali oboje žele da idu napred i oboje žele ozdravljenje ove porodice. Na kraju, to je Harijeva porodica - zaključila je ona za strane medije.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading