Manekenka očajna

Adrijana Lima ne može da sakrije tugu - Svoju ljubav nisam videla duže od godinu dana!

Autor:

16.03.2021 19:15

Foto:

Foto:

Adrijana Lima tuga koju oseća je neopisiva. Atraktivna manekenka oseća ogromnu bol, svoju ljubav nije videla duže od godinu dana!



Svetski trend društvenih mreža nije zaobišao ni atraktivnu manekenu Adrijanu Limu. Brazilska manekenka vrlo često sa svojim obožavaocima podeli intimne detalje iz svog života, a ovog puta otišla je i korak dalje, te je otkrila da joj jedna osoba posebno nedostaje.

Naime, manekenka je, prirodom svog posla vrlo često bila na dugim putovanjima. Retko je dane provodila u rodnom Brazilu, međutim, uvek bi pronašla vremena za svoju baka Juliju, koja je jedna od najvažnijih osoba u njenom životu.

Pročitajte i Majčinstvo je potpuno promenilo život prelepe Adrijane Lime - Sebe je stavila u drugi plan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Upravo zbog toga, trenutna situacija izuzetno teško joj pada. Izolacija i oštre mere opreza uvedene zbog virusa korona onemogućile su Adrijanu da poseti svoju baku, a kako ističe duže od godinu dana nije bila u rodnom brazilu.

- Zbog virusa kovid 19 nisam mogla da odem u rodni brazil duže od godinu dana i da posetim ljubav svog života. Moju baku Juliju. Ovog aprila će napuniti 103. godine. Nedostaje mi - otkrila je Adrijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Osim toga, Adrijana se takođe prisetila svog detinjstva, te je sa obožavaocima podelila do sada neobjavljenu fotografiju nastalu pre mnogo godina, a opis koji je dodala oduševio je njene obožavaoce.

- Nemojte da vas zavara pojava. Devojka s plavim bikinijem (ja), nije zaboravila odakle je. Uprkos svemu što sam postigla profesionalno i kao model. Vrednosti koje su me moje jake, ali opet nežne baka i mama i moja prelepa zemlja Brazil naučili su me i dovele do mesta na kome sam sada. Zahvalna sam! - poručila je manekenka.

Pročitajte i Adriajana Lima se molila pred svaki izlazak na pistu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading