Intervju kod Opre

Princ Hari obmanuo milionski auditorijum - Zbog ove laži javnost razočarana!

Autor:

12.03.2021 15:45

Foto:

Foto:

Intervju princ Hari - u dugo isčekivanom razgovoru sa Oprom Vinfri princ je izneo neke zaista uznemirujuće činjenice, ipak ispostavilo se da neke od njih nisu istinite, a javnost je izuzetno loše prihvatila neukusnu laž.



Dugo očekivani intervju Megan Markl i princ Harija kod Opre Vinfri uzdrmao je britansku monarhiju do temelja. Informacije koje su otkrivene tada dobrano su poljuljale ugled porodice, međutim sada je otkriveno da nisu baš sve činjenice iznesene u intervjuu istinite.

Naime, tokom razgovora postavljeno je i pitanje o razlogu njihovog odlaska iz Velike Britanija. Hari je tu odluku obrazložio brojnim razlozima, a između ostalog naveo je i kako on, kada je bio mlad, sa svojim ocem nikada nije vozio bicikl, te svom sinu Arčiju želi da pruži tu mogućnost.

DPPA / ddp USA / Profimedia

 

Iako se na prvo slušanje čini kao zaista tužan podatak, to zapravo nije istina. U javnosti je nedugo nakon intervjua objavljen niz fotografije princa Harija iz davne 1988. godine, na kojima se jasno vidi da maleni princ uživa u vožnji bicikla sa svojom porodicom, princezom Dajanom, princom Čarlsom i starijim bratom Vilijamom.

Da li je princ Hari namerno izostavio brojna porodična druženja ili je prosto 'zaboravio' na dečije uspomene nije poznato. Međutim, činjenica je da su tokom dvosatnog intervjua Megan i Hari izneli određene informacije kojima su pokušali da obmanu javnost, što im je donekle i uspelo.

Pročitajte i Megan Markl - od simbola novog početka do žrtve rasizma?

PA ArchivePress Association Images PA Images Profimedia

Odmeren i neočekivan odgovor porodice!

Članovi kraljevske porodice nisu bili raspoloženi da komentarišu kontraverzni intervju, kratko su se osvrnuli na komentar Megan Markl o rasizmu, te su poručili:

- Kompletna porodica sa žaljenjem prima informaciju koliko su izazovne bile poslednje dve godine za Harija i Megan. Pitanja kojih su se dotakli, posebno ona koja se tiču rasizma, su zabrinjavajuća - piše u službenoj izjavi, s potpisom kraljice.

Pročitajte i Megan Markl emotivnim rečima šokirala javnost, kako će na to reagovati Bakingemska palata?

S druge strane, princ Vilijam, vidno nervozan bio je još direktniji, te je otkrio da će tek razgovarati sa bratom.

- Mi nismo rasistička porodica - odbrusio je novinarima Vilijam i dodao: - Nisam još razgovarao s bratom, ali hoću!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Mile

13.03.2021 05:42

Kraljicu i njenu porodicu progoni Dajanina smrt tj.ubistvo.Citao sam izjavu agentaMi-6 koju je dao u intervju pred smrt k da mu je najtezi dan u zivotu i karijeri bio kad je ubio princezu Dajanu po kraljicinom i Carlsovom naredjenju,a sve uz pomoc francuske obavestajne sluzbe.S'obzirom da zivim u Francuskoj znam i da se i obicni gradjani zivotno ugrozeni prebacuju helikopterom do najblize bolnice a ne ceka sat i po i vozi obicnim policiskim ili vatrogasnim sanitetom do "Salpetrire"koja je dalje od "Georges Pompidu".I drugo kako beli Fijat nikad noje pronadjen?Ne moze smrdljiva Kamila da uziva i dici se sa Dajaninom decom dok ona trune u grobu mlada lepa iskrena i pametna.Kako kraljica nikako da umre i ne menja lik izuzev ako nije mozda vanzemaljac?

Mačak

13.03.2021 11:24

@Mile - Mile, a da gledaš ti svoja posla možda... valjda ih imaš!

Mima

13.03.2021 17:55

@Mile - Istina je na sredini. Hari i Megan su malo zalutali, a Kraljevska porodica je pokazala svoj stav odnosom prema Dajani.

Senad

13.03.2021 07:10

ŠEJM JU HERI, ŠEJM!