Druga strana medalje

Marina Ćosić uživa u majčinstvu, ali zbog ovoga ima ogromnih problema!

Autor:

11.03.2021 15:35

Foto:

Foto:

Majka Marina Ćosić od kada je na svet donela preslatku devojčicu uživa u svim blagodatima roditeljstva. Međutim, jedna stvar glumici pravi veliki problem.



Mlada glumica Marina Ćosić, iako ima svega 25 godina iza sebe ima izuzetnu karijeru. Svojim talentom oduševila je domaću javnost, a od nedavno našla se u nešto drugačijoj ulozi - ulozi majke. Roditeljstvo je Marininom životu dalo potpuno novu notu, svoju sreću uopšte ne skriva, a vrlo često sa svojim pratiocima na društevnoj mreži Instagram deli fotografije sa svojom mezimicom.

Dalibor Danilovic

Ipak, kako roditeljstvo često zna da bude veoma izazovno, a malci nestašni i neposlušni ćerkica Sofija odbijala je da se vozi dečijim kolicima, te je Marina pribegla nešto drugačijoj metodi, a savet je potražila od nešto iskusnijih majki, putem Instagrama. 

- Pre recimo dve nedelje, tražila sam savet šta da radim sa detetom koje neće da bude u kolicima. Onda mi je dosta vas napisalo da bi trebalo da nabavim maramu koja se uveže. 

Pročitajte i Marina Ćosić ovo jutro pamtiće zauvek - Glumica objavila prelepe vesti!

Instagram screenshot @marinacosic

 

Ipak, malena Sofija nije bila oduševljena ni pomenutom maramom, a Marina nije imala previše strpljenja, te je priznala da je krivica donekle i njena.

- Maramu imam, međutim, Sofija nije htela da bude u njoj. Nije joj se preterano svidela, doduše možemo da kažemo da sam ja problem jer previše brzam, uopšte ne dam detetu da se navikne - rekla je ona putem Instagram storija.

Svoj problem rešila je izuzetno interesantnom nosiljkom za bebe, koja omgućava veoma blizak kontakt sa bebom, te se dete oseća kao da je zapravo u majčinom naručju. Svoje oduševljenje pronalaskom rešenja Marina nije krila. 

Pročitajte i Marina Ćosić predstavila ćerku - Zašto je izabrala baš ovo ime?

Instagram screenshot @marinacosic

 

Jedan od retkih problema sa svojom naslednicom Marina je uspešno rešila, a uz podršku voljenog supruga ne postoji problem koji neće uspeti da prevaziđu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading