Filip Krajinović - Nisam ljubomoran, ali sam poprilično težak. Tražim potpunu posvećenost i razumevanje!

Autor:

10.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Filip Krajinovic: porodica će morati da pričeka. Pred mladim teniserom nalazi se mnoštvo mečeva, a pre nego što se posveti porodičnom životu, planira da ih dobije i potpuno se profesionalno ostvari.



Srpski teniser Filip Krajinović, rođeni je Somborac, a u emotivnoj vezi je sa Čačankom, nekadašnjom teniserkom Anđelom Novčić. Za Gloriu je pričao da mu emotivna stabilnost koja potiče od pomenute veze koristi na terenu i da mu daje snage da pobeđuje čak i bolje kotirane tenisere. Ovaj put ekskluzivno za Story otkriva šta očekuje od sezone koja mu predstoji, o razumevanju koje dobija od svoje devojke, a osvrća se i na svoje vrline i mane.

Pročitajte i Filip Krajinović - Moj sin će imati drugačije detinjstvo od mog

story

 

 

- Preda mnom je sezona velikih turnira, srećom, dobro sam krenuo i nadam se da ću tako i nastaviti. Sve ovo s koronavirusom mnogo nas je poremetilo, nije lako igrati bez publike, ali budući da se ceo svet nosi s tim, ni nama ne preostaje ništa drugo nego da se prilagodimo i nastavimo normalno da živimo i radimo. Treba da budemo srećni što tenis uopšte živi, što se turniri održavaju. Spreman sam za sve što budućnost nosi i nadam se najboljem - izjavio je on.

Filip se osvrnuo se na to kako njegovo zanimanje utiče na vezu sa Anđelom, s obzirom da je profesionalnim teniserima vreme najvećim delom zaokupljeno treninzima i mečevima

- Budući da se i sama bavila sportom, Anđela me najbolje razume. Delimo iskustva, putujemo, retko kada smo razdvojeni i podržavamo jedno drugo. Svaki čovek koji se ozbiljno, profesionalno bavi sportom kazaće vam da je takvu osobu teško danas naći, stoga kada je nađeš, ti je ne puštaš. 

Pročitajte i Kockice su se sklopile - Filip Krajinović - uspešan u tenisu i srećan u ljubavi

story

 

 

O tome kako funkcioniše u paru, kao i šta je to što bi želeo da menja Filip je izjavio:

- Oboje umemo da se durimo, jer težimo da budemo u centru pažnje. Budući da polako postajem svestan svojih mana, počeo sam da radim na sebi kako bih bio najbolji emotivni partner. Nisam ljubomoran, ali sam poprilično težak. Tražim potpunu posvećenost i razumevanje. S druge strane, vrlo sam tolerantan i volim da sam od pomoći svojoj devojci u ostvarenju njenih ciljeva.

Pročitajte i Filip Krajinović - Vreme je za sreću i ljubav

Antonio Ahel ATAImages

 

 

Mladi teniser, kako kaže, i dalje u prvom planu ima svoju karijeru i profesionalno ostvarenje, a potomstvo će za sada morati da sačeka da on dobije još koji meč, a ne sumnjamo da hoće!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading