Aleksandra Janković šest godina nije bila na sceni, a ovo je razlog!

Autor:

10.03.2021 12:30

Foto:

Foto:

Glumica Aleksandra Janković dugo godina uvesaljava publiku kraj malih ekrana ali i na daskama koje život znače, njen talenat i neverovatna energija rezervisali su joj posebno mesto u srcu svakog istinskog ljubitelja dobrog filma.



Prva asocijacija na Aleksandru, mnogima je – širok osmeh i vedrina. I u pravu su, jer kako je danas istakla na K1 televiziji, ona nikako ne voli da je loše volje. 

Dala nam je danas neke dragocene životne savete

- Dosadno mi je biti u lošem raspoloženju, i u problemima. Bivala sam, naravno, i biću, ali na probleme bi uvek trebalo gledati kao na izazove. Trebalo bi se truditi da ih rešimo. Jako sam rano, još kao dete, to shvatila. Nije to bilo na racionalnom nivou, više kao neki impuls koji sam osetila. Da tako treba – rekla je Aleksandra u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Televizija K1

 

Glumica je istakla i da se oduvek trudi da bude slobodna i da joj je to vodilja u životu. 

- Jedini pravi motiv i želja su mi da budem slobodna. Bogata sam u tome da mogu kako hoću, nikada se novcem nisam rukovodila. Uverena sam da naše duše znaju kojim putem trebaju ići. Tako sam i ja u stomaku osetila da mi je mesto u Subotici, u pozorištu, u predstavi „Ko se boji Virdžinije Vulf“. 

Bošku i Aleksandri glumica je kazala i da je napravila veliku pauzu u karijeri zato što se u jednom trenutku mnogo umorila, a život kako kaže – ne čini samo posao. 

Pročitajte i Nela Mihailović uživa sa njim u ljubavi već više od dve decenije - nije uvek bilo lepo i lako

Televizija K1

 

- Napravila sam veliku pauzu u karijeri. Šest godina nisam ništa ozbiljnije snimala. Želela sam da se vratim sebi jer sam se istrošila. Gluma uzima celog tebe i veoma je zahtevan posao, a život nije samo posao. Mislim da bi svi trebalo da živimo po principu „posao-akcija“. Ja sam mnogo radila, a onda sam mnogo i odmarala. I u tom periodu sam sazrela i kao biće i kao žena i sa uzbuđenjem sam prihvatila ulogu Vesne u seriji „Azbuka našeg života“ – rekla je Aleksandra na K1.

- To mi je prva glavna televizijska uloga i moram vam reći da su suština glavne uloge disciplina i organizacija. Ustajala sam svako jutro u četiri, a u krevet išla u osam sati uveče. Snimanja su trajala po 12 sati. Seriju ćemo gledati u septembru i sigurna sam da ćete je svi voleti. Scenario je fantastičan, nema negativnih likova i u svakome od njih će se mnogi pronaći.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading