Ana Bekuta sada je svima dobro poznata, a kako je izgledala u mladosti? (foto)

Autor:

09.03.2021 12:15

Foto:

Foto:

Lepota - Ana Bekuta oduvek je važila za atraktivnu damu, osim neverovatnog talenta koji ju je krasio, svojim izgledom pevačica je obarala s nogu gde god bi se pojavila.



Proslavljena pevačica i članica žirija popularnog muzičkog takmičenja 'Zvezde Granda', Ana Bekuta ostavila je dubok trag na domaćoj sceni. Svojim neverovatnim glasom uveseljavala je mnoge, a iako niste ljubitelj njene muzike, jedan od brojnih hitova pomenute pevačice sigurno znate.

Ana spada u red onih koji su karijeru gradili na zdravim temeljima, trudom, talentom i mukotrpnim radom. A osim velike želje i talenta, pevačicu je oduvek krasila nesvakidašnja lepota. Upravo zbog te lepote, davne 1991. godine, Bekuta se pojavila u spotu za numeru 'Željo Moja, najslađi otrove', Zorana Kalezića.

Pevačica je u trenutku snimanja pomenute pesme kraj svog imena već imela četiri albuma, međutim, u spotu se pojavila u nešto dručagijoj ulozi, kao misteriozna zavodnica, kojoj Zoran posvećujem pažljivo birane reči.

Pročitajte i Ana Bekuta konačno može da odahne - Pevačicu savladale neopisive emocije!

Bekuta, koja je sada već u godinama, kada pogleda iza sebe ostvarila je zaista mnogo. Besprekorna karijera, srećan brak i porodica dostignuća su o kojoj svaka žena mašta, a o tome koliko je srećna i voljena svedoče i fotografije na društvenim mrežama, gde Bekuta ne skida osmeh s lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading