Jelisaveta Orašanin - U iščekivanju najlepšeg događaja

Autor:

04.01.2021 18:00

Foto:

Foto:



Nova godina za mnoge domaće i strane zvezde znači i dolazak novog člana porodice. Među lepoticama koje će se uskoro ostvariti u ulozi majke nalazi se i Jelisaveta Orašanin Teodosić.

Dolazak drugog deteta Teodosići s nestrpljenjem iščekuju, a svoje trudničke dane glumica provodi u Italiji. Po svoj prilici, ona se odlično nosi sa drugim stanjem, što potvrđuje i fotografija koju je objavila na Instagramu.

Sportski outfit istakao je vitku liniju, što je izazvalo brojne komplimente na račun njenog izgleda. Proteklu godinu Jelisaveta je u društvu najmilijih provela u Bolonji, a obišla je i druge italijanske gradove.

Jelisaveta Orašanin ponovo je trudna


Kada je reč o naslednicima, Miloš i Jelisaveta izbegavaju medijsko eksponiranje, tako da nisu otkrili pol drugog deteta. Jedno je sigurno - bez obzira na to da li će dobiti brata ili sestru, mala Petra odrastaće okružena još većom ljubavlju. (Pročitaj: Skromna proslava Jelisavete Orašanin i ‘Outfit’ u skladu sa situacijom! (foto)

U blagoslovenom stanju uživa i Jelisavetina koleginica, Nina Janković. Tokom prve trudnoće imala je probleme s viškom kilograma, međutim ovog puta ne želi to sebi da dopusti.

U petom sam mesecu trudnoće i trudim da se da ne ugojim kao prvog puta, bilo je previše – izjavila je u emisiji ‘Kec na jedanaest’, i dodala da će uprkos trudnoći posao obavljati kao i do sada. Ona je istakla i da se njen sin Vukašin izuzetno raduje sestri, te da je u njenom domu sve spremno za dolazak princeze.

Lana Dedić

Autor