Potresna ispovest Rade Manojlović: Da je sreće da 2020. godinu pamtim samo po koroni!

Autor:

05.01.2021 15:30

Foto:

Foto:



Pevačica Rada Manojlović tokom 2020. godine potpuno se povukla iz javnosti. Iako zbog pandemije virusa nije nastupala, niti je gostovala u televizijskim emisijama, Rada je za to imala još jedan, izuzetno bolan razlog. Naime, njenu porodicu je sredinom prošle godine zadesila ogromna tragedija, koja je pevačicu potpuno slomila. Bez majke ostala je veoma mlada, a opaka bolest tada je uzela život osobe koja je Radi bila sve u životu.

- Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, da je sreće pa da 2020. godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana, baka po majci. Sestra i ja smo za nju bile enormno vezane i ona je bila najvaznija ženska figura u nasem životu, posle mamine smrti. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina. Tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle. Kao što vidite i po meni i po mom učešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno. A kamoli neki novinski članci i komentari raznih ličnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega - istakla je pevačica za Kurir, nakon čega je naglasila da je ipak optimistična, te je poslala jaku poruku svojim obožavaocima:

- Ipak, kao što rekoh, život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede. Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu. Želim svima da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole i sebe i svoje bližnje. Da se ohrabruju, da ne padaju pod uticaj loših vesti. Da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im žele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh.

Pročitajte i Rada Manojlović se kaje zbog ove situacije: Nije trebalo da je komentarišem!

- Jer na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće. Istina je da nas život stavlja u razne situacija, ali mi birmao način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje - zaključila je Radmila Manojlović.