Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u ljubavi, a jedan detalj posebno je oduševio sve!

Autor:

08.01.2021 11:15

Foto:

Foto:



Jedna od najmlađih estradnih umetnica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović odlučili su da praznike provedu daleko od centra dešavanja, te su se zaputili na Zlatibor.

Srećna porodica uživa u vremenu koje provodi zajedno, a Aleksandra vrlo često dirljive momente podeli s svojim obožavaocima na svom Instagram profilu. Tako je bilo i ovog puta. Mlada estradna umetnica i njen izabranik prvo su odlučili da se ugreju uz šoljicu toplog napitka.

Posle čega je Aleksandra otkrila obožavaocima da je suprug konstantno obasipa pažnjom i prelepim poklonima u čemu ona izuzetno uživa.

Nakon toga, srećna porodica odlučila je da prošeta, a kako ponosni utac uživa sa svojim naslednikom Aleksandra je ovekovečila još jednim video snimkom koji je takođe podelila sa svojim pratiocima. Pomenuti video naišao je na oduševljenje njihovih obožavaoce koji su posebno istakli njihovu posvečenost roditeljstvu, a svakim snimkom i fotografijom koju supružnici podele na društvenim mrežama primetno je koliko uživaju u ljubavi, sreći i skladu.

Pročitajte i Svečanost u domu Živojinovića: Aleksandra Prijović slavi 25. rođendan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)