Marija Šerifović - Poverenje je ključ svega, ali lako se gubi

Autor:

11.01.2021 15:20

Foto:

Foto:



Marija Šerifović poznata je i cenjena ne samo zbog izuzetnog glasa, već i neposrednosti. Uvek je spremna da otvoreno govori o različitim temama, pa tako priznaje da je prijateljstvo nešto što ne trpi kompromise. Baš kao i kad je u pitanju uređenje životnog prostora, i kad je reč o međuljudskim odnosima, važno je postaviti stvari na pravo mesto:

Imam tu vrstu manije da sve mora biti pod konac i da se zna gde je čemu mesto. Mislim da je dobra organizacija životnog prostora veoma važna, a o higijeni ne bih ni da govorim, to se valjda podrazumeva. Kao što želim da moj životni prostor bude u redu, isto je i u odnosima s ljudima, pre svega s prijateljima. Sve mora da bude jasno, čisto, konkretno. Nije lako danas ostvariti takvu vrstu prijateljstva, jer je vreme postalo suludo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija Šerifović - O prijateljstvu, ljubavi i porodici

Slično je i sa partnerskim odnosima, a iskustvo ju je naučilo da bude oprezna. (Pročitaj: Marija Šerifović: Suviše je kratak život da ne bih bila ono što sam)

–  I u emotivnom odnosu nastojim da stvari postavim na jasno mesto. Volim kada funkcinišu po određenim principima, s kojima se, što je vrlo retko i teško, oba partnera slažu. Vodim se time da svako životno iskustvo i porazi služe kao važna lekcija. Kada čovek to tako postavi, nijedna naredna stvar ne može u toj meri da ga iznenadi i razočara. Stvarno više nemam vremena za to. Smatram da je štit zdrava stvar i potrebno ga je imati - izjavila je Marija u intervjuu za "Story".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Harizmatična Kragujevčanka smatra da je poverenje ključ svega, ali da se, nažalost, ono vrlo lako izgubi. Pa ipak, nada se da je bezuslovna, doživotna ljubav među partnerima ipak moguća.

–  To je toliko teško reći i zaista je individualna stvar. Nadam se da je moguće, odnosno želim da verujem da je tako nešto zaista moguće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

U nekoliko navrata pevačica je govorila o svojoj želji da se ostvari u ulozi majke, mada je svesna da su idealne porodice danas retke.

Svaka životna situacija bila je lekcija. Ne bih da zvuči grubo, ali u današnje vreme idealne porodice postoje u malom procentu. Sve je uslovljeno tempom života i tako nastaju brojni problemi. Recepata za to nema, osim da među partnerima mora da postoji puno ljubavi, mudrih misli i poštovanja. (Pročitaj: Dajana Paunović zalaže se za osnaživanje žena i još uvek veruje u brak)

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Kada je u pitanju odnos sa majkom Vericom, od koje je nasledila talenat za pevanje, Marija ističe da su se stvari uveliko promenile. Sada je ona ta koja drži stvari pod kontrolom:

Roditeljska briga mi je odavno jasna stvar, stoga mislim da se u tom pogledu Verica nikada neće promeniti. Interesantno je da sam sada ja postala ta koja nju svakodnevno kontroliše. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

Lana Dedić

Autor