Svaka im čast! Noleta, Bikovića i Sofiju Milošević povezuje jedna predivna stvar

Autor:

12.01.2021 12:00

Foto:

Foto:



Pored toga što su pravi profesionalci u poslu kojim se bave, Novaka Đokovića, Miloša Bikovića i Sofiju Milošević povezuje još nešto. Svi su spremni da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. To se pokazalo kada je nedavno pokrenuta humanitarna licitacija čiji je cilj prikupljanje novca za lečenje devojčice Anđele Dimitrijević.

Predmet za koji su se zainteresovani nadmetali bila je jakna koju je Biković nosio u "Južnom vetru". (Pročitaj: Miloš Biković – Iskreno o porodici, životu, karijeri)
Skini jaknu Marašu. Licitiraj da Anđela ponovo prohoda. Početna cena 300 evra - napisao je glumac na svom Instagramu.

Ubrzo se oglasio Novak Đoković koji je uz duhovit komentar da mu jakna bolje stoji nego Bikoviću ponudio cifru od 2.000 evra. (Pročitaj: Đokovići kupuju vilu u podnožju Kosmaja? Velelepno imanje već vam je poznato)

Humanitarna licitacija za malu Anđelu

U aukciju se zatim uključila i Sofija Milošević, manekenka i supruga Luke Jovića. (Pročitaj: Sofija Milošević priredila nezaboravno iznenađenje suprugu – Luka Jović ne skida osmeh s lica! (foto/video)

Luka Jović je ponudu povećao za još 500 evra. (Pročitaj: Trening Luke Jovića – Ne pokušavajte ovo kod kuće! (foto/video))

Prema rečima producenata filma, pobednik aukcije imaće sjajnu priliku da oseti drugi deo filma na svojoj koži i ujedno učini dobro delo jer će sav novac biti doniran oboleloj devojčici.

Na prethodnoj licitaciji kojom je prikupljan novac za lečenje dečaka Olivera, pobedu je odneo proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanović. Za ladu koju je u filmu "Južni vetar" vozio Bogdan Diklić, izdvojio je 10.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

Lana Dedić

Autor