Ovo je muškarac koji je osvojio srce Svetlane Cece Ražnatović? (foto)

Autor:

13.01.2021 21:11

Foto:

Foto:



Svetlana Ražnatović odlučila da svoj emotivni život više ne krije od javnosti, predstavila je svog novog dečka!

Jedna od najvećih balkanskih zvezda 46-godišnja Svetlana Ceca Ražnatović, kako prenosi 'Blic', već neko vreme uživa u emotivnoj vezi s 38-godišnjim Bogdanom Srejovićem iz Beograda! Ova vest podigla je veliku prašinu, ne samo u domaćoj već u regionalnoj javnosti, upravo zbog Cecine odlučnosti da svoj emotivni život dugo vreme krije od radoznalih očiju javnosti. Prema rečima izvora bliskog paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, uplovili su u romantičnu vezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužim krugom prijatelja.  Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama... Naravno, da ceicno prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezu Ražnatovićeve.

Pročitajte i Svetlana Ražnatović: Lepe vesti stižu u Cecin dom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤CECA RAŽNATOVIĆ❤ (@bestofceca)

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagramu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Povodom ovim natpisa Ceca se kratko oglasila:

- Ne želim da komentarišem svoj privatan život. Doviđenja - kratko, ali jasno je poručila Ceca za 'Blic'.