Amal otkriva kako je osvojila srce Džordža Klunija - Uz ova tri saveta uspeh je zagarantovan!

Autor:

14.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



Supruga Džodža Klunija, Amal otkrila je kako je uspela da osvoji srce poznatog holivudskog zavodnika. A ukoliko imate manjak samopouzdanja pokušajte s jednim od ova tri saveta.

- Devojke se uglavnom fokusiraju na pronalaženje gospodina pravog, a zapravo bi trebalo da se prepuste zabavi i uživanju u malim stvarima. Treba da izlazite, uživate u jednostavno budete neopterećene i srećne. Često devojke nisu ni svesne da muškarci zapravo žele da osete upravo to, pa tako devojke koje ne žele na silu da upoznaju muškaraca mnogo bolje prođu - otkrila je 42 godišnja Amal.

Ona je takođe otkrila da je svog sadašnjeg supruga, Džordža Klunija osvojila već na prvoj večeri. Kluni je jednom prilikom otkrio kako ga je oduševila njena spontanost, neopterećenost, inteligencija, ali i samouverenost. Potvrdila je to i Amal tokom učestvovanja u jednom podkastu, prilikom kog je ženama dala tri saveta za koja tvrdi da će im pomoći prilikom 'osvajanja' muškarca koji im se sviđa.

Očajne žene uglavnom završe same!

- Ono što mušarkce uglavnom odbija su očajne žene. Takve žene, nažalost uglavnom završe same. Žene koje su očajne imaju samo jedno rešenje - moraju da izgrade sebe iznutra i učvrste svoje samopoštovanje. Molim vas, nemojte da budete očajne jer ćete tako oterati i najstrpljivijeg muškarca - ističe Amal.

Pročitajte i Amal Kluni pokazala da je ikona stila, ali Džordž ne uspeva da drži korak s njom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1)

Direktan kontakt, gledajte ga u oči!

Pre dvadeset godina, američki psiholog napravio je četvorominutni eksperiment obostranog gledanja u oči, kako bi pomogao ljudima da se zbliže. U tu taktiku veruje i slavna Amal koja navodi da je gledanje partnera u oči izrazito seksepilno - Taj čin će u vama probuditi najlepše osećanje. Osetićete leptiriće u stomaku i povezaćete se s partnerom. Naravno, nećete ga već na prvom sastanku gledati u oči neprekidno četiri minuta, ali svakako iskoristite što više trenutaka da ga gledate upravo u oči. Nemojte da mašete glavom i gledate iza ili pored njega.

Seksepil nije samo šminka ili frizura!

Mnogim ženama seksepil je još uvek nepoznanica. Misle da je to puno šminke na licu, savršena frizura, veliki dekolte, ipak, seksepil je nešto sasvim drugačije. Hodajte uspravno, jer ćete uz taj trik izgledati mnogo samouverenije. Žene koje su pogrbljene izgledaju mnogo neprivlačnije i to su dokazala brojna istraživanja. Ali i sama logika vam to govori. Držanje tela puno govori o vama. Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije.

Pročitajte i Amal Kluni uvek bira belo : Ležerna elegancija kraljice biznis stila (foto)

Šta vi mislite, da li je Amal upravu?