Duško Tošić i njegova supruga odlučili da prekinu nagađanja: Dosta je bilo!

Autor:

19.01.2021 13:45

Foto:

Foto:



Poslednjih dana Jelena Karleuša i Duško Tošić punili su novinske stupce, međutim razlog za to je poprilično zabrinuo njihove obožavaoce. Navodno se Jelenin suprug Duško upustio u aferu sa poznatom blogerkom Anom Jovanović, a iako su raspolagali neproverenim informacijama domaći mediji su otišli zaista daleko u pretpostavkama i nagađanjima.

Jelena Karleusa i Duško Tošić, foto: ataimages

Jelena Karleuša ranije je istakla da ne poznaje dotičnu devojku, a nakon što su spekulacije ozbiljno narušile mir obe porodice, Jovanovićeva je odlučila da demantuje pomenute napise, na šta se nadovezala Karleuša koja je poručila: - Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosine veliku štetu dve porodicama, pre svega našoj deci - posle čega se diva obratila i Ani, te joj poručila sledeće:

- Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u toliko mržnji i zlu nije život - istakla je Karleuša.

Domaća javnost Anu Jovanović poznaje kao suprugu pevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a iako se par nedavno razveo, iza sebe imaju troje dece, dva sina i ćerku. Ana nikada nije volela da se eksponira u javnosti, te se vrlo retko pojavljivala na nastupima svog supruga.

Pročitajte i Jelena Karleuša je izuzetno zahtevna: Duško ni ne sluti šta ga čega po povratku kući?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Duško ovo nije zaslužio!

Jelena Karleuša stala je u odbranu svog supruga, putem Instagrama objasnila kakav je Duško zapravo čovek, te da su novinski napisi potpuno pogrešni.

- Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo - poručila je Jelena vidno revoltirana učestalim napadima na intimu nje i njenog supruga.

Pročitajte i Jelena Karleuša i Duško Tošić sele se u Istanbul

Foto: Jelena Karleuša Instagram Prntscr

Jelena je oduvek isticala da je Duško jedan veliki džentlmen i kavaljer, a uprkos dugogodišnjim spekulacijama o njihovom rastanku njihova ljubav jaka je kao i na početku.

- U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. Duško je došao iz Kine, pa sam zbog veoma loših ljudi, velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica, morala odmah da postavim slike, nadam se da je to smirilio besne pse - rekla je diva svojevremeno, ističući koliko se divi Duškovoj smirenosti uprsko učestalim napadima, međutim, izgleda da je i tome došao kraj, te je fudaler odlučio spekulacijama da stane na kraj.