Voditelj Dejan Pantelić kraj nje prebrodio je najteže trenutke - Ona je ljubav njegovog života! (foto)

Autor:

20.01.2021 12:20

Foto:

Foto:



Televizijskog voditelja Dejana Pantelića javnost je zavolela zbog vedrog duha i profesionalizma. Prijatelji, koje on, uz porodicu, doživljava kao najveće blago, znaju da je i u privatnom životu isti kao pred kamerama – otvoren, pošten, dobar.  Dejan Pantelić susreo se s mnogim izazovima u životu, a kroz lepe, ali i one izazvone trenutke leđa mu je čuvala njegova voljena supruga, Miona. Voditelj je u dugogodišnjem braku sa Mionom, a krunu njihove ljubavi predstavljaju njihovi naslednici, ćerkica Lana i sin Vukašina, na koje je Dejan neizmerno ponosan.

Iako njegova supruga izbegava da se preterano eksponira u javnosti, te par nema običaj da sa javnošću deli zajedničke fotografije iz privatnog života, Dejan je jednom prilikom napravio izuzetak i potpuno oduševio sve svoje obožavaoce.

- Znam da se nismo dovoljno fotografisali, ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom. Mnogo te volim, sve ostalo znaš... - poručio je Dejan, čija je ljubav prema ženi njegovog života s godinama samo snažnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic)

 Najveću podršku i životni oslonac Dejan je pronašao u Mioni!

Godina 2012. za Dejana je bila izuzetno teška i stresna. Voditelj se susreo s jednom od najpodmuklijih bolesti -  kancer, koji mu je dijagnostikovan na krajnicima. U tim trenucima čovek razmišlja samo o jednoj stvari, ceo život proleti ti pred očima, uz bezbroj pitanja na koja nemaš odgovor.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledma njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijante životne izazove - otkrio je voditelj svojevremeno, a prenosi Blic.

Pročitajte i Dejan Pantelić: Porodica mi je najvažnija

Ipak, uz bezgraničnu ljubav svoje supruge, te konstantnu podršku koju je imao kroz oporavak i borbu s pomenutom pošasti Dejan je uspešno prebrodio najteži period u svom životu, te je danas u mogućnosti da svojoj deci ali i voljenoj ženi pruži sve što im je potrebno.